Банка лапва хонорара на Катето Евро от „България търси талант“

Банка лапва хонорара на Катето Евро от „България търси талант“
A A+ A++ A

Катерина Евро за поредна година е част от журито на шоуто „България търси талант“. Всъщност участието в него е единственият сигурен доход на актрисата, която взема пенсия в размер на 200 лева. Неотдавна звездата от „Оркестър без име“ призна, че е затънала до гуша в кредити и се притеснява как ще ги погасява, особено в пандемичната обстановка, която секна от раз участията на артистичната гилдия, пише вестник Ретро.

Преди да подпише договора си с шоуто, Катерина закъсняла с няколко вноски към банката, затова сега хонорарът ѝ щял да бъде изцяло лапнат от институцията, към която имала дългове. „Hямaмe пpeдcтaвлeния и cъм мнoгo пpитecнeнa. Дopи вeчe cъм oтчaянa. И двaмaтa cъc cинa ми имaмe ĸpeдити, a cмeтĸитe въpвят и нe чaĸaт. Taĸa e с вcичĸи нaши cънapoдници. To ĸoй нямa ĸpeдит вeчe? Дaнo нeщaтa ce нopмaлизиpaт cĸopo“, каза наскоро Катето.

Нейният син Александър Кадиев не останал по-назад и имал дебело кредитно досие. Той също е част от формата „България търси талант“, като за поредна година е водещ в комбина с Даниел Петканов. Едновременно с това Сашо продължава да води и сутрешното развлекателно предаване на Би Ти Ви „Преди обед“ заедно с Деси Стоянова, както и да играе на театралната сцена. Кадиев не може да се оплаче от липса на ангажименти и сигурни доходи, но харчовете му били повече от изкараното. Миналата година той се раздели с жена си Таня и остави нея и дъщеря си да живеят при майка му в Кокаляне, а той си купи чисто нов лукс апартамент в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Там се нанесе заедно с по-младата си любовница – моделката Ивелина Чоева. Жилището било на кредит, издават близки до актьора, а отделно от това той не просто покривал вноската, издържал себе си и актуалната си половинка, но давал пари и на бившата си жена, за да помага за отглеждането на общата им щерка. Красивата Ивелина тотално стопила авоарите на Кадиев, особено с прищевките си за екзотични пътувания. Самият той се възмути в социалните мрежи, че платил 1000 лева за обяд по време на последната им почивка в Италия.

#Катерина Евро #банки #България търси талант

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »