К. Костадинов скочи: Българомразците декламират срещу мен, няма лошо

К. Костадинов скочи: Българомразците декламират срещу мен, няма лошо
A A+ A++ A

Костадин Костадинов реагира мигновено, след като от ПП прочетоха декларация в НС, сочейки го като опасен за националната сигурност и искайки службите да се задвижат.

Ето как вижда от своя ъгъл лидерът на партия Възраждане случая:

Преди малко прочетохме декларация в парламента в памет на жертвите на турския тероризъм, дадени от българския народ по време на възродителния процес. Призовахме всички народни представители да станат на крака и да почетат жертвите с минута мълчание, защото се навършват 37 години от атентата на гара Буново.

Станахме само ние от Възраждане. Докато стояхме прави и мълчахме, излезе някакъв анонимен депутат от канадската фракция на управляващото мнозинство и почна да чете декларация. Докато ние отдавахме почит на българските жертви, той прочете декларация, в която ме обяви за заплаха за националната сигурност.

Едва ли имаше по-добър начин да се покаже нагледно на българския народ, че ни управляват национални предатели и българомразци. И че в Народното събрание има 6 американски партии и само една българска организация - Възраждане.

Що се отнася до предателите, те ще бъдат наказани, както изисква българският закон. Там има цяла глава, касаеща шпионажа и вредителството - все действия от арсенала на управляващото мнозинство и Марионетния съвет.

#Костадин Костадинов #Възраждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"