Mъжът, който замеря премиера със снежни топки, сам се похвали за постъпката си

Mъжът, който замеря премиера със снежни топки, сам се похвали за постъпката си
A A+ A++ A

Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера Кирил Петков на Шипка по време на тържествата за Националния празник 3 март. Пепи Иванов, който е привърженик на партия "Възраждане“, сам се похвали с действията си с пост в социалната мрежа (б.р- по-късно постът бе изтрит от профила му), предава "Русе Медиа".

Русенци, които познават младия мъж като инициатор на благотворителни кампании, са изненадани от случилото се. Част от хората смятат, че поведението му е в противоречие с идеята на помагаш на хора в нужда. Именно Пепи Иванов заедно с приятели от няколко години организира акции "Зарадвай възрастен в нужда“, като със събраните средства закупуват и разнасят хранителни продукти на хора в затруднено положение.

Заради инцидента на Шипка министърът на транспорта Николай Събев обяви във фейсбук, че е поискал оставката на шефа на НСО, тъй като служителите на НСО на място не са реагирали адекватно и не са задържали извършителите. Същото мнение изказват и привърженици на премиера Кирил Петков, според които е трябвало НСО да се намеси, тъй като както са хвърляни снежни топки, така е можело да хвърчат и камъни. А това вече би създало сериозна опасност за присъстващите официални лица на церемонията.

 
 
 

#Кирил Петков #мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"