Борисов и Добрев с нови обвинения към Радев и властта (ВИДЕО)

Борисов и Добрев с нови обвинения към Радев и властта (ВИДЕО)
A A+ A++ A

"Румен Радев така раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място където да отиде - където да говорим за обединение, а не са разединение. Затова избрахме Котел", каза бившият премиер Бойко Борисов от Котел.

Той честити 3 март на хората, която се бяха събрали на площада. Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Домислав Дончев, Делян Добрев, Десилава Танева и Георг Георгиев.

Днес има агресия, има война .Целият демократичен свят осъдихме това. В същото време да си забравиме историята - загиналите войници, които са си дали живота, за да се освободим. Румен Радев раздели нацията, но като гледам той се опитва да раздели и нас от нацията, каза още Борисов.

"Цепи и другите партии. Вижте какво се случва с БСП, Партия на Промяната, "Да България", отидоха на по 3,4 %", добави той.

Спомнете си лошите проракувания и фразата Румен Радевата зима иде,  и ето, тя дойде, като Жан Виденов. Опашките по бензиноностанциитев пъти чудовищният скок на тока, газа, енергийните носители. Никакво строителство, велоалея няма да направят тези Край. Да го забравят българите. Всичко това доведе Румен Радев, допълни Борисов.

По думите му те нямат политика и  Радев е умен човек.

Той осъди почивните дни, които депутатите гласуваха около 3 март  и бюджетът, ккойто гласуваха без Асен Василев.

"Това управление ще ни завлече на дъното, българите да кажат: те са еманацията на корупцията. Абсолютно неподготвени са, изпразниха хранилището в Чирен", заяви бившият премиер.

В деня, в който започна войната в Украйна, само 20 и няколко часа следстарта на военните действия, между 2 и 3 ч. през нощта, е извършена сделка на газовата борса 4200 мегаватчаса на половин цена. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който придружава бившия премиер в Котел.

Ако през целия ден цената е била между 230 и 250 лв., тази сделка посреднощ, докато всички телевизии даваха бобмардировките  в Украйна, е извършена на 120 лв. Два пъти по-ниска, съобщи още Добрев.

По думите му в момента газът е 400 лв. Заради това над 50% ще е увеличението на газа на 1 април.

Според Бойко Борисов това е висша степен на корупция.

 

#Бойко Борисов #ГЕРБ #корупция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »