Виктория Петрова заряза Красен Кралев

Виктория Петрова заряза Красен Кралев
A A+ A++ A

Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова се е разделила с дългогодишния си партньор - бившия спортен министър Красен Кралев. Новинарката събрала багажа си и напуснала дома му още през лятото на миналата година.

Тя е взела решението да прекрати дългата си връзка с Кралев, защото любовта им вече се била изчерпала. Освен това 43-годишната журналистка отдавна мечтаела за деца, докато нейният възлюбен, който вече има голяма дъщеря, нямал намерение тепърва да дундурка бебе.

Раздялата им не е изненада за приятелите на новинарката, защото двамата неведнъж са били скарани, но след това отново са давали шанс на връзката си. След изнасянето й от дома му през лятото обаче изглежда отношенията им са приключили окончателно и няма връщане назад.

Двойката изкара заедно шест години, запознават се по време на първата телевизионна изява на Кралев като министър на спорта в предаването „Лице в лице" при Цветанка Ризова. Пред студиото той среща Виктория Петрова, която, не щеш ли, спира при него. Но не да си говори с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна. Тя учтиво ги запознава и дори възкликва: „Как е възможно да не се познавате при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите“.

„Лице в лице" свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му - все пак е първото му тв участие като министър, той не спира да пита за красивата водеща.

Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния й имидж, нито с лъжите за нея по медиите. Още тогава чува, че Виктория има силен, направо опърничав характер, но може би дължи кариерата си тъкмо на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама с работа, амбиция и без никакви протекции.

След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието й, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от тв „Европа", където тя за първи път започва да се занимава с телевизия. След първата им среща той я кани на кафе, но тя колебливо отказва. Кралев обаче не се примирява с нейното решение и проявява настойчивост. Накрая Виктория склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължим дълго.

Всъщност се случило точно обратното. Двамата толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели 4 часа. Още на следващия ден Петрова споменала пред колеги от Би Ти Ви, че е срещнала интересен мъж и няма търпение да се види отново с него, но запазила името му в тайна.

За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Вики запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него, а малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им. Сега Виктория няма мъж до себе си и е решила да се отдаде изцяло на работата и образованието си, пише „Галерия“.

 

 

 

 

 

#Виктория Петрова Красен Кралев раздялата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »