Гръм в рая! И Русата Златка заряза Джизъса

Гръм в рая! И Русата Златка заряза Джизъса
A A+ A++ A

Една от най-коментираните светски двойки- Златка Райкова и Благо Георгиев са разделени. Краха на връзката им в настъпил, преди 20 дни, малко щом се върнаха от романтичната си ваканция в Малдиви. 

От две седмици Златка обикаля през уикендите едни от топ заведенията у нас, но без Благой, а в компанията на приятели, което веднага породи десетки въпроси в светските хриникьори. 

Откакто са заедно, двамата не са се разделяли за повече от два дни, което предизвика слуховете, че любовта между тях е вече в миналото. 

Потвърждение дава и факта, че двамата вече не се следват в социалната платформа- Инстаграм. 

И ако Златка продължава дейно да показва ежедневието си в личния си профил, то Благой изчезна от нета. Футболистът не качва нито кратки сторита, нито снимки, освен ако не са свързани с реклама, от която да изкара пари. 

Към момента не в ясно кой от двамата е виновен за раздялата им, но запознати твърдят, че отново Благой е разбил поредното си семейство. 

Припомняме ви, че той развали отношенията си с Христина Витанова, от която има две деца, а след това и Есмер го натири от Русия, като дори не му дава да вижда сина си.

Към момента Златка се грижи сама за общия им наследник- Благой-младши, става ясно от клипчетата, които красавицата качва в нета.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »