Безплатни залози и врътки - как да вземем бонус без депозит

Безплатни залози и врътки - как да вземем бонус без депозит
A A+ A++ A

След като повечето брандове в хазартния сектор започнаха да оперират в онлайн пространството, не можем да се изненадаме от факта, че имаме налични бонуси и промоции. Експертите от Silentbet забелязват, че все по-сериозен интерес имат и предложения като бонус без депозита – ако сте запознати с различните промоции, то най-вероятно няма да е трудно да се досетите какво точно е това предложение. В своята платформа ще открием, че анализаторите не само ни предлагат сериозен анализ на оператори, които предлагат такива промоции, но са готови да ни изненадат с още много други интересни предложения.

Какво обаче представлява бонуса без депозит? Ако обърнем внимание на промоциите на един оператор, повечето често изискват да се направи депозит, като след него и самият оператор предоставя бонус средствата за игра. Това е логичен ход, особено след като самият бонус често се определя на база направения депозит, той е някакъв процент. Това важи за нови клиенти, но също така и за регистрирани потребители, които получават индивидуални промоции.

Тази практика се наложи не само при казино игрите, но и при спортните прогнози, като експертите остават на мнение, че това е едно добро решение за всеки един истински почитател, който се стреми да се забавлява с минимален риск – никой не се притеснява особено от предоставените средства за игра. Следователно бонусът без депозит е предложение, което идва без правенето на депозит и след като всеки клиент иска да играе – няма как да не открием, че всеки се стреми да го получи.

Това обаче далеч не е единственото предложение. Онлайн казината и конкретно секцията на ротативките, често има допълнителни бонуси по време на игра. Ето защо можем да открием, че клиентите получават и допълнителни безплатни завъртания, безплатна игра и други подобни в тази секция. Разбира се, няма как да посочим кои са точно тези заглавия, защото това е секцията с най-много приложения, но спокойно може да разгледате какво предлага една игра в интернет или в експертните платформи.

При спортните прогнози също можем да открием интересни предложения. Не е трудно да забележим, че аудиторията вече знае какво представлява безплатния залог – сума, която се дава от букмейкъра за залог. Същият може да бъде избран от клиента или посочен от букмейкъра като условие. По-важното е, че тук няма условия за разиграване, ако един клиент спечели, той може да вземе чистата печалба от залога си, но без стойността на самия залог. Тоест ако сте направили прогноза на стойност от 5 лв. и спечелите 15 лв., чистата печалба е 10 лв. Обикновено операторите предоставят тази опция на клиенти в определена стъпка от направени залози, но никой не знае каква точно.

Не е задължително винаги да получаваме и средства за залог. Някои оператори ни предлагат да се насладим на спортните прогнози, предоставяйки ни много по-високи коефициенти за игра и често в тази селекция попадат някои от най-добрите възможни дербита през сезона. Това означава, че имаме шанс да спечелим повече, ако сме успели да направим нашата правилна прогноза.

Защо обаче брандовете предлагат подобни промоции? На първо място трябва да сме сигурни, че клиентите трябва да се забавляват, това е идеята на този вид промоции и не, изискването постоянно да се използват средства от депозита, не е в основата. Букмейкърите и онлайн казината се стремят да създадат лоялна аудитория и да подобряват постоянно своите промоции и условия. Целта на индустрията винаги е била насочена към удоволствието от риска, като всичко това определено се забелязва. Важно е да запомним, че всеки един оператор има различни предложения и промоции, като те са динамични и във времето могат да се променят, подобряват или заменят с нови, още по-специални.

Нека не забравяме, че все пак това са хазартни игри и е важно всеки един клиент да бъде отговорен и разумен по време на своето забавление. Преследването на невъзможни печалби може да доведе само до главоболия, но не и до приятна емоция.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »