Развод ми дай! Алекс взима всичко на Петканов

Развод ми дай! Алекс взима всичко на Петканов
A A+ A++ A

Моделката Александра Петканова ще се сдобие със семейните имоти след развода с мъжа си Даниел Петканов - апартамент в София и къща в затворен комплекс край Перник.

 Преди седмица двамата обявиха официално края на връзката си заради различия в характерите. Всъщност причината да развалят семейното гнездо са доходите на блондинката, която припечелва двойно повече от мъжа си, системните изневери и лъжите на мачото.

Скандалите започнаха от 2020 година насам, когато Александра купи апартамент София на свое име, без знанието на съпруга си. Къщата край Перник, купена по време на брака, също е основно с парите на Алекс. В редица интервюта Лудия репортер, както е известен Даниел неведнъж е казвал, че няма нужда от имоти, а водещо в желанията му е щастието на наследника му.

В уеб пространството плъзнаха слухове за трети човек. Такива е имало през годините, тъй като най-голямата им раздяла бе заради любовник италианец. Двамата си простиха през 2017 година когато се венчаха в къщата на Big Brother, но за съжаление бракът им просъществува едва пет години, писа „Галерия“.

#Петканови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »