Новото гадже на Илон Мъск е известна млада актриса

Новото гадже на Илон Мъск е известна млада актриса
A A+ A++ A

Милиардерът от Силиконовата долина Илон Мъск вече е с нова жена до себе си. Това е 27-годишната австралийска актриса Наташа Басет.

Двамата бяха снимани още през миналата седмица, докато слизат от самолета на космическия мечтател и инвеститор в Лос Анджелис. Те започват да се срещат малко след като той приключва отношенията си с предишната си любов - Граймс.

Актрисата била привлечена от интелекта на милиардера и в никакъв случай не се интересува от парите му, споделят нейни близки, а ние безропотно взимаме, та й вярваме...

"Тя е прекрасна и може да си избере, който иска мъж, но казва, че обожава Илон, защото той е "толкова умен и интересен", пишат издания в Австралия.

Наташа е родена и израснала в Нов Южен Уелс, Австралия. Едва на 14 получава ролята на Жулиета в пиеса, която играе в Австралийския младежки театър. На 19-годишна възраст се мести в Ню Йорк и започва да учи в Атлантическото училище по актьорско майсторство.

След като завършва обучението си, решава да се премести в Лос Анджелис, където живее и в момента. Наташа участва в няколко филма, между които и 12 Mighty Orphans, Behind the Ghost Door, Spy Intervention, но печели по-голяма известност с ролята си на Бритни Спиърс във филма Britney Forever.

Съвсем скоро ще я видим и в ролята на първата приятелка на Елвис Пресли - Дикси Лок, в последния филм за живота за изпълнителя, който е озаглавен Elvis.

#илон мъск

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"