Костадинов: Няма да се спрем пред нищо, ще събудим народа, а защо не и света

Костадинов: Няма да се спрем пред нищо, ще събудим народа, а защо не и света
A A+ A++ A

Няма да се спрем пред нищо. Трябва да има народ, а не население. Да докажем, че ние сме тези, които управляват държавата – ние, българите, а не някой друг. Това заяви председателят на "Възраждане“ Костадин Костадинов по време на протеста пред Министерски съвет, предаде репортер на Sofia24.bg.

Той се закани, че ще бъде премахнато тестването на децата.

"Ще премахнем тестването на децата", каза Костадинов и призова демонстрантите да не носят маски.

Припомняме, че е блокирано е движението в района на Триъгълника на властта - между сградите на Парламента, на Министерския съвет и на Президентството.

„Случва се това, което искахме да се случи. Нека уважаваме премиера. Той направи нещо, което досега никой друг не е правил. Но защо трябва да се харчат десетки милиони левове за тестване на децата“, попита лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на протеста, организиран от партията му против „зеления сертификат“.

Премиерът не каза нищо съществено, обобщи Костадинов и допълни: Приветстваме решението да бъде премахнат зеления сертификат, считаме обаче, че трябва да бъдат съкратени сроковете“.

Лидерът на „Възраждане“ призова хората: „Не носете тези маски. Ако ние не се съобразяваме, ще накараме те да се съобразят с нас“.

 

#Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"