Мега скандал с "Ергенът": Всичко е нагласа, някои участнички дори са обвързани

Мега скандал с "Ергенът": Всичко е нагласа, някои участнички дори са обвързани
A A+ A++ A

Голям скандал предизвика участието на няколко от кандидатките в Ергенът, пише HotArena.

За част от тях се твърди, че са обвързани. Едната е Дениз Хайрула, а другата - участничката в Мастършеф Виктория Капитонова. Още по-странното е, че и двете момичета отказват да коментират темата. Според клюката Хайрула има връзка с роден бизнесмен от Източна България. Те са заедно от близо година, а снимките на Ергенът приключиха в средата на ноември миналата година. А Хайрула ревна в шоуто, обяснявайки, че най-голямата й любов е Христо Сираков. "Най-хубавата ми връзка. В него намерих всичко, което една жена търси в един мъж - любов, подкрепа, грижа. Не бях с него за пари", заяви Дениз. И обясни, че връзката им приключва заради други жени.

Виктория пък нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е популярен бизнесмен от Благоевград. Капитонова отказва да коментира личния си живот в последно време. "Това не е ваша работа", отговаря тя на въпросите има ли мъж до себе си.

Самият Ерген пък - Виктор, мечтаел да учи в Харвард. Той бил обещаващ гребец и се надявал да получи стипендия за елитния университет. Заради постоянните тренировки обаче получил тежка контузия и мечтата му за Харвард се изпарила, пише България днес. 

#Ергенът #риалити

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »