Калоян Паргов: БСП стана сталинистка партия, с мен действаха по башибозушки

Калоян Паргов: БСП стана сталинистка партия, с мен действаха по башибозушки
A A+ A++ A

"Явно някой много го е страх от мен и градската организация. Очевидно, че градската организация трябва на някой, за да послужи за бъдещи цели – овладяване на партията. Това беше последният бастион, който Нинова и обкръжението ѝ не владееха.“

Паргов е на мнение, че с него са действали по „драстичен башибозушки начин“. „От всяко управление до този момент БСП излиза по-слаба“, заяви още Калоян Паргов.

„Винаги съм бил редови член. Това наказание ме слага там, където винаги съм бил – в БСП. Политика може да се прави от всяка позиция.“ Това каза в интервю за БНР Калоян Паргов, досегашен лидер на градската организация на БСП в София и общински съветник. Паргов бе наказан с отнемане на правото да членува и да се кандидатира за органи на БСП за период от 1 година. Той увери, че политика ще прави и занапред, защото за целта по думите му са необходими фантазия и позиция и не е определящ заеманият пост.

Най-демократичната партия започна да се превръща в сталинистка партия. Конгресът, който мина, с всички очаквания и емоции, даде няколко насоки, най-важната от които – БСП и управлението, БСП и властта“, отбеляза Паргов. По думите му градската организация на партията може много да помогне за това.

#Калоян Паргов #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"