Денди е с минимални шансове да оживее след боя! Има много фрактури и отоци на черепа

Денди е с минимални шансове да оживее след боя! Има много фрактури и отоци на черепа
A A+ A++ A

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, който се бори за живота си в болница "Света Анна" в София, не е идвал в съзнание, за да даде каквито и да било показания на полицията. Това заяви пред Нова тв говорителят на лечебното заведение Антон Луков. 

След жестокия побой миналата седмица Денди е бил приет в болницата в четвъртък с тежка черпно-мозъчна травма и в много тежко състояние - с множество фрактури на черепа, отоци и хематоми, обясни говорителят на УМБАЛ "Св. Анна". 

Веднага, по спешност, неврохирурзите са му направили операция, а след това е приведен в медикаментозна кома и в реанимация. "Бори се за живота си. Реаниматорите полагат всички възможни усилия, но за съжаление шансовете му не са никак големи. Както знаете, тук се намира една от най-добрите реанимации в София", добави Луков.

Говорителят на лечебното заведение отказа да коментира дали според състоянието на светския хроникьор става дума за опит за убийство или целта е била сплашване, но потвърди, че е "бит брутално в главата". За момента се разследва опит за убийство, но повече подробности от полицията не са давали.

Говорителят на "Света Анна" не потвърди информациите, които се появиха през уикенда, за търсене на кръводарители. "Този тип операции не изискват големи количества кръв. Така или иначе болницата си има свои запаси и ситуацията е такава, че той е подсигурен с медикаменти и кръв, както и всички пациенти", обясни Луков. 

#Денди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »