Фики смъкна хонорара си на... 4 бона за участие

Фики смъкна хонорара си на... 4 бона за участие
A A+ A++ A

Фики подготвя албум с песни от няколко жанра. Стораро-младши, който тези дни представи попфолк дуета си с Тита „Забравяй ме”, е решил да прави музика, която му харесва, без да се ограничава. Затова в предстоящия албум ще има поп, рок, музика с джаз и етно мотиви.

Фики е предвидил както авторски песни, така и кавъри – песни на чужди изпълнители, които е харесва. „В този албум искам да изпея това, което ми е на душата и сърцето, а именно музиката, която съм учил в музикалното училище. Мисля, че за музиката няма граници. Тя трябва да бъде различна, но качествена и приятна за слушане. Няма значение какъв стил е. Надявам се тази година да реализирам този проект. И вярвам, че ще бъде хубаво музикално предизвикателство за мен и успешно най-вече. Към края на годината дано да бъде факт”, споделя Фики.

В последните няколко месеца синът на Тони Стораро видимо загуби позициите си като един от хитовите изпълнители. Фики отстъпи пред все по-актуалния Меди и дори Галин, което го принуди да намали хонорара си. Певецът вече пее срещу 4000 лева на вечер, а миналото лято взимаше по 6 бона, писа Уикенд. 

#фики стораро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »