ВМРО организира автошествие срещу непосилните сметки

ВМРО организира автошествие срещу непосилните сметки
A A+ A++ A

НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД! ВМРО организира автошествие срещу непосилните сметки

Протестът е в неделя, 20 февруари от 11.00 ч. в София

Уважаеми колеги, припомняме Ви, че в неделя - 20 февруари, ВМРО прави голямо автошествие, съпътствано с протест и изгаряне на сметки пред Министерски съвет. Сборен пункт на шествието е пл. „Батенберг“ в 11.00 ч., от където ще тръгне колоната, ще направи заход при храм-паметник „Св. Александър Невски“ и ще продължи към пл. „Независимост“ (Триъгълникът на властта).

В 11.30 ч. пред МС ще бъде направена демонстрация с изгаряне на непосилните сметки за парно, ток, хранителни продукти, горива, които смазват българския народ вече повече от половин година. След това шествието ще продължи по централните софийски булеварди.

За нас от ВМРО бездействието и мълчанието от страна на правителството и парламента са престъпни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която купуването на елементарни неща като зеленчуци, сирене, олио и месо вече са недостижим лукс за много домакинства. Всичко това в комбинация с дискриминационния „зелен сертификат“ предизвика фалита на хиляди бизнеси. Стотици хиляди българи са без работа.

Това е геноцид!

Ние от месеци настояваме за спиране износа на евтин ток; за закриване на КЕВР; за спешни мерки срещу спекулата на енергийната борса и активна роля на държавните енергийни дружества за преодоляване на дефицита; за активни действия в Брюксел за предоговаряне на „Зелената сделка“; за засилване на ядрените мощности; за държавна намеса за овладяване цените на хранителните продукти. Нищо от това правителството на Кирил Петков не направи. Точно обратното – с некомпетентните си изказвания и действия тези хора обричат на глад, студ и мизерия малкото останали на територията на България български граждани.

Ето защо ние призоваваме всички хора, които вече не могат да търпят бездействието на Министерския съвет и искат нормална и адекватна позиция от държавата за овладяване на непосилната инфлация и стремглавото обедняване, да се присъединят към нас в неделя.

НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД!

#протест #ВМРО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници