Секси учителка дари със страстно изпращане абитуриент, разследват я

Секси учителка дари със страстно изпращане абитуриент, разследват я
A A+ A++ A

Бивша преподавателка от Шотландия е разследвана за това, че през юни 2017 г. е имала сексуални отношения с нейн възпитаник след края на абитуриентския бал.

Бившият ученик (името му не се споменава) на Мелиса Туиди, която тогава е била на 23 години и е преподавала физическо възпитание, е дал показания пред разследващите, в което изрази съжаление за случващото се с нея.

Той е споделил пред Главния съвет на преподавателите на Шотландия, че когато влезли в хотелската стая, той я целунал, след което преминали към  "съществената част". Младежът поясни още, че тогава е бил доста пиян, докато г-жа Туиди, която днес работи като инструктор по йога в Дубай, е била напълно трезва.

Мелиса Туиди, днес на 27 години, преподава йога в Дубай (Instangram)

Преди тази нощ не сме имали взаимоотношения. Г-жа Туиди просто дойде и седна на нашата маса, не беше пияна. Не съм я канил на хотел, даже изобщо не помня как се озовах там, обясни той.

Допълни, че на сутринта към 8 ч. тя е напуснала хотелската стая и призна, че не разбира за какво я разследват, при положение че станалото между тях е било след завършването му, т.е. в случая "не ставало въпрос за секс между учителка и ученик".

#учителка #ученик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"