Жената на Кирил Петков закова 200 бона оборот от торти

Жената на Кирил Петков закова 200 бона оборот от торти
A A+ A++ A

Съпругата на премиера Кирил Петков очевидно печели добре от бизнеса със здравословни торти, показват счетоводните отчети на сладкарницата й. Нейната фирма отчела оборот от 200 000 лв. за 2019 година, показва справка в Търговския регистър.

Само в рамките на една година продажбите са се покачили с внушителните 417 процента - цифра, за която всеки бизнесмен по света мечтае, но малцина имат шанса да видят, писа „Ретро“. 

Най-новите  счетоводни баланси обаче още не са обработени и качени в сайта на Търговския регистър. Вероятно в последните месеци тя е постигнал още по рекордни продажби заради вниманието, което е насочено към нея и за безплатната реклама,  която й правят.

Въпреки това сладкишите не са по джоба на всеки българин. Повечето торти в асортимента са между 70 и 120 лв. 

Въпреки че бизнесът е развит доста добре жената на Кирил Петков ежедневно е в сладкарницата и лично се грижи за приготвянето на десертите. Тя има и помощници, но повечето от тях се задържат твърде кратко и непрекъснато премиершата пуска обяви, че търси хора за работа. Шефката Линда плаща на чираците по 7 лв.  на час. За последно тя издирваше помагач през есента на миналата година.

#Линда Маккензи-Петкова #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"