Пуста суета! И Стефан Илчев се тунингова (СНИМКА)

Пуста суета! И Стефан Илчев се тунингова (СНИМКА)
A A+ A++ A

Стефан Илчев си сложи плочки на корема с операция. Любимецът на България, който спечели първото място в риалити формата „Като две капки вода“ през 2019-а, реши да извае тялото си с пластична интервенция.

Форма

„Скоро ще излезе и цяло видео с това какъв съм бил преди интервенцията и как изглеждам сега. Нямам никакви притеснения от това какъв съм бил преди. Много благодаря на д-р Евгени Шарков за всичко. Не съм от хората, които не са тренирали, напротив, тренирал съм и водя изключително здравословен начин на живот, както и внимавам какво хапвам. Никога обаче не успях да постигна точно формата, която желаех, затова се реших на тази операция“, сподели пред "Телеграф" той.

Резултат

В последно време това е една от най- желаните операции, с която се постигат завидни резултати за кратко време. Стефан не крие, че все още не може да повярва, че най-накрая се е сдобил с мечтаното тяло, и допълва: „Акълът още не ми го побира, но като се погледна в огледалото и съм сигурен, че съм аз (смее се). Най-важното е човек да се чувства добре в собствената си кожа и да е щастлив.“.

#Стефан Илчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"