Митко Щерев погна Лили за пари

Митко Щерев погна Лили за пари
A A+ A++ A

Престрелките между примата на естрадата Лили Иванова и създателя на някои от най-големите ѝ хитове Митко Щерев не са утихнали с годините и тяхната вражда се разпали с нови сили. След редица съдебни дела и публични схватки композиторът отново извади кирливите ризи на примата и обяви, че тя му дължала пари, които така и не благоволявала да изплати.

Щерев се афектирал от нейно изказване в интервю покрай последното ѝ национално турне от края на миналата година, когато Лили заяви: „Не дължа и стотинка на никого“. Маестрото съвсем не е съгласен с тиражираното от нея твърдение, пише "Ретро".

Той се разгневил наново, след като разбрал, че певицата използвала композирани от него песни като „Осъдени души“ и „Стари мой приятелю“ в интернет платформа за слушане на музика, без да е искала съгласието му и без да е сключвала договор за правата с него. Щерев настоявал шлагерите да бъдат изтрити и Лили и екипът ѝ да спрат да печелят на негов гръб. Той отдавна ѝ забрани чрез съда да изпълнява неговите композиции по концертите си, както постъпиха и други наши творци, като покойните Тончо Русев, Асен Гаргов и Найден Андреев.

 

 

 

#Митко Щерев #Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"