АндреТокев влезе болен в затвора

АндреТокев влезе болен в затвора
A A+ A++ A

Шеф Андре Токев бе настанен в Централния софийски затвор, въпреки че здравословното му състояние се е влошило в последните дни. Това пише България Днес, позовавайки се на свои източници.

Властите се бавиха над 20 дни да вкарат Андре зад решетките и решиха да го направят точно когато кулинарят мастер се оказа със здравословни проблеми.

На всичко отгоре Андре е настанен в карантинно отделение заради бушуващия ковид. Готвача ще изкара в  изолация стандартната карантина. Ако през това време не покаже симптоми, ще бъде прехвърлен в отделение за адаптиране. Престоят на Такев в Централния затвор ще трае около две седмици. След това ще бъде прехвърлен към затвора с лек режим в Казичене. По време на климатизацията си известният готвач ще трябва да премине през редица медицински изследвания. Ще му бъде изготвено и досие.

Токев, който бе заловен да кара по джанти, отново пиян, вече свиква с мириса на килията, твърдят запознати.  Андре е в кауша, защото бе спрян от полицията на 31-и октомври след седнал на граждани на телефон 112 за пикап по джанти, който криволичи опасно по околовръстното шосе на София.  Още с доближаване до автомобила, униформените забелязали четирите спукани гуми на колата , едната дори липсвала.

#андре токев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"