20-годишен пловдивчанин сряза вените си и се наръга с нож в сърцето навръх рождения си ден

20-годишен пловдивчанин сряза вените си и се наръга с нож в сърцето навръх рождения си ден
A A+ A++ A

Млад пловдивчанин сложи край на живота си вчера, в деня, в който навърши 20 години. Валентин Белев е открит мъртъв в дома си. Той е срязал вените на ръцете си, а след това е пронизал с нож сърцето си. Оставил е предсмъртно писмо, в което се прощава с близките си.

Какво е накарало момчето да вземе фаталното решение е истинска загадка за хората, около него. Но трагедията е огромна, тъй като само преди три години Валентин губи майка си, която също сама слага край на живота си. Той е син на д-р Галина Арабаджиева, която се самоуби на 27 февруари 2019 г. като скочи от 7-я етаж на блок на ул. "Младежка". Тогава Валентин все още е ученик, а смъртта на майка му буквално преобръща живота му. Двамата имат много силна връзка и той трудно и болезнено приема загубата.

След като завършва гимназия, Валентин е приет в Нов български университет, където учи право. 

Съкрушените му приятели го описват като изключително възпитан, верен приятел и много добър спортист и планинар. Учи усърдно, свободното си време посвещава на тренировки, не е любител на нощния живот и партитата.  Има много приятели, които го обичат и го уважават. 

Защо младият мъж взема това фатално решение и дали травмата от смъртта на майка му е в основата на решението му, са въпроси, които ще останат без отговор. 

#самоубийство #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници