Физик: В САЩ живеят 5 милиона извънземни, приели човешки облик

Физик: В САЩ живеят 5 милиона извънземни, приели човешки облик
A A+ A++ A

Физикът Джеймс Кюн уверява, че само в една държава може да има извънземно общество с повече от един милион души. Така вероятността човек да се ожени за пришълец според неговите изчисления е 50%.

Земята е огромен свят, пълен с благоприятни ресурси за живот и с идеален климат. Тогава защо други извънземни раси не могат да живеят с останалите видове на Синята планета? Може би те го правят от много време и хората, поради своето незнание, не го забелязват.

Хората имат големи способности, но те са ограничени. Сетивните органи и слухът могат да пресъздадат само малка част от реалността на Вселената в сравнение с извънземните видове. Поради тези ограничения е невъзможно да се оцени камуфлажът, използван от някои животински видове.

"Ако не можем да ги различим... Какво пречи на извънземни видове с много по-усъвършенствана маскировка да живеят на Земята?", пита закономерно Кюн.

Възможно е различни извънземни раси вече да обитават нашата планета и да се срещат ежедневно с хората. Смята се, че повечето от "посетителите", обитаващи Земята, са свързани с хората или имат близък контакт с тях.

Ученият твърди, че по време на кариерата си в правителството на САЩ е установил над 1000 различни случая на присъствие на извънземни.

"В Съединените щати живеят до 5 милиона извънземни, които са приели човешки облик", казва експертът.

Може би целта на тези извънземни, живеещи на Земята, е просто да наблюдават хората, които живеят около тях, и в по-широк смисъл - населението, в което са се заселили. Така има 50% вероятност да се омъжите за чужденец. Установено е, че много от тях се опитват да се представят за хора и че поведението им е необичайно за човешкия профил, пише Блиц.

Защо се заселват на Земята

Причините за идването на извънземни раси на Земята са различни - може би защото просто искат да живеят на друга планета, а не там, където са родени, или защото планетата им е в упадък, или пък целта им е завладяване.

Физикът смята, че повечето от тези същества са мирни, но някои са настроени враждебни. Част от съществата са способни да разбират хората.

"Колкото по-дълго тези извънземни пребивават на Земята, толкова повече търсят нашата компания", добавя ученият.

#извънземни #НЛО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »