Екшън на ски лифт в Банско: Турист и служител се млатиха

Екшън на ски лифт в Банско: Турист и служител се млатиха
A A+ A++ A

Скиор се оплака, че е бил обект на агресия от служител на ски-зоната в Банско, разкрива NOVA. От фирмата концесионер обаче отговарят, че служителят е бил провокиран и напсуван, и едва тогава е употребил физическа сила, за което вече е наказан с отстраняване.  Спорът започнал затова затворен ли е лифтът или не.

„Започна се, когато пристигнах на междинна станция около 16 часа. Отидох при служителя и любезно попитах с молба за помощ дали мога да сляза, защото на междинна станция има само черна и червена писта, които са по-трудни за каране и за напреднали скиори. Беше необходимо да се кача на лифта и да продължа към по-лесна писта. Служителят ми каза „Оправяй се, все ми е тая”. След това преминах към фактология и логика : „Вие сте затворили по-рано”. Получих отговор; „Оправяй се”. Разговорът ескалира с нецензурни думи от едната страна към другата. След това човекът си позволи да прескочи загражденията и да ми нанесе удари”, разказва потърпевшият Николай Авджийски.

Случилото се е заснето от чуждестранни туристи, пристигнали по-рано на лифта.

„За да стигне до междинна станция господинът е минал по червена писта. Нашите служители са му предложили да го свалят до Бъндеришка поляна, за да продължи надолу. Записът на господина е манипулиран, защото няма никакъв звук. От нашия запис се вижда как 12 секунди по-рано двамата си говорят до мрежата без никой никого да бие. След това служителят тръгва към апаратната и господинът започва да отправя обиди, което води до сблъсъка. Подобно поведение не толерираме, като своевременно отстранихме служителя”, посочи от своя страна Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата концесионер.

#Банско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »