Фенки атакуват Блатечки, Бахаров - с ковид, Криско си е с Цвети

Фенки атакуват Блатечки, Бахаров - с  ковид, Криско си е с Цвети
A A+ A++ A

Една от най-сочните клюки напоследък, че рапърът Криско се е разделил с жена си, бе опровергана във вторник вечерта. Това стана по време на българската премиера на филма "Южен вятър 2 - Ускорение", на която певецът се появи, хванат за ръката на половинката си Цвети. Криско е автор на саундтрака и продуцент на лентата.

По време на цялата церемония и прожекцията на филма Криско и жена му бяха плътно един до друг и демонстрираха близост, правейки на пух и прах всички слухове за раздор между тях.

Певецът се прояви като изискан джентълмен и запозна Цвети с изпълнителя на главната роля в продукцията.

"Това е жена ми Цвети, на която сте любим актьор" - представи половинката си певецът на световноизвестната сръбска звезда Милош Бикович.

"Като фен на поредицата, режисьора Милош Аврамович и актьорите за мен е чест, че работих с тях. Клипа на песента бих нарекъл "балкански шедьовър", през смях обяви Криско.

"Освен много талантливи актьори имате и много красиви момичета! Надявам се, че пак ще работим и по продължението на лентата с вас", любезно отговори Бикович. Той пристигна, облечен целият в черно, в компанията на Миодраг Радонич и Лука Гърбич.

снимки: Юлиян САВЧЕВ

Балканският Майкъл Корлеоне, както наричат Милош, изпълнява главната роля в лентата.

"Мнозина определят героя ми като култов, помни се, макар да е антигерой, също като големите мафиоти. Ролята не беше предизвикателство за мен. Аз боравя с оръжие, шофирам бързо и нямам проблем да играя лоши герои, макар че не искам да ме свързват само с тях", каза Бикович, когото познаваме у нас със забавния му персонаж в руския сериал "Хотел Елеон".

На червения килим на премиерата да види крайния вариант на лентата дойде и българският секссимвол Асен Блатечки. В обичайното си добро настроение и в топформа, той веднага бе нападнат от пищящи фенки за селфита. Актьорът им обясни, че е от "лошите" във филма, но момичетата бяха непреклонни: "падали си точно по такива момчета". За радост на фенките, Блатечки не отказа да се снима с нито една от тях.

Освен него на червения килим пристигна Ивайло Захариев, придружен от новата си жена Станислава, Маг Маринов, както и пиарката на Слави Трифонов - Венета Харизанова, която също не пропусна да се снима с Блатечки. Мариан Вълев не се появи, а Захари Бахаров се включи с видеообръщение към колегите си, тъй като е с коронавирус.

"Добре съм, но съм под карантина. Надявам се филмът да надмине успеха на първата част", каза екранният наркопласьор в лентата - Кирил.

"Не само Захари Бахаров, но и другите колеги от България са много талантливи. В следващата серия със сигурност ще видим още български персонажи", каза Милош Бикович, който след премиерата остана за афтърпартито.

34-годишният актьор не се впечатлява само от негативните персонажи, а просто иска "да се разгърне", като най-вече опитва да е себе си.

"Естествеността е нещото, което ме направи популярен в Русия, и съм изключително благодарен на Никита Михалков, който ме откри за руското кино. След това станах популярен и сега да, снимат ме, спират ме, няма как това да не ме радва", каза Бикович. Той сподели и че също като Криско е продуцент, а пандемията изобщо не го притеснила.

"Усъвършенствах се по това време, записах курс по драматургия, освен това подготвям докторат. И мога да кажа, че руският филм "Хотел Елеон" ще има продължение като "Хотел Белград" в сръбска лента", споделя Бикович.


До Бикович (в средата) бе сръбският посланик Желко Йович (до него)

Веднага след визитата си у нас актьорът отлита за Русия, за да продължи с останалите си проекти. Там го чака и приятелката му - 26-годишната хубавица Ивана Малич, която е от Черна гора. Двамата се появиха за първи път на премиерата на първата част на кинолентата "Южен вятър" в Белград, пише "България днес".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"