Щатите са в шок, мис САЩ 2019 Чесли Крист се самоуби със скок от 60-етажна сграда

Щатите са в шок, мис САЩ 2019 Чесли Крист се самоуби със скок от 60-етажна сграда
A A+ A++ A

Победителката в конкурса Мис САЩ 2019 Чесли Крист се самоуби. Тя беше едва на 30. Кралицата на красотата, адвокат, моден блогър и кореспондент на Extra TV падна от “по-висока кота” на 60-етажна етажна собственост в Ню Йорк малко след 7 сутринта в неделя, 30 януари, и беше обявена за мъртва на мястото, съобши говорител на NYPD.

Добавя се, че смъртта на Крист, която живееше на деветия етаж, изглежда е самоубийство, защото е оставено и предсмъртно писмо, в което моли всичките й вещи да бъдат предадени на майка й.

„В опустошение и голяма скръб споделяме смъртта на нашата любима Чесли“, каза семейството й в изявление за Extra. “Нейната страхотна светлина беше тази, която вдъхновяваше другите по света със своята красота и сила. Тя се грижеше, обичаше, смееше се и сияеше.”

Изявлението продължи: „Чесли въплъщаваше любовта и служи на другите, независимо дали чрез работата си като адвокат, борещ се за социална справедливост, като Мис САЩ и като водещ на Extra. Но най-важното е, като дъщеря, сестра, приятел, ментор и колега. Знаем, че въздействието й ще продължи. Докато размишляваме върху загубата си, семейството моли за поверителност в този момент.”

Крист беше активна в социалните медии само часове преди смъртта си. По-рано в неделя публикува бляскава снимка, на която гледа настрани на страницата си в Instagram, като написа: „Нека този ден ви донесе почивка и мир“.

В събота, 29 януари, тя публикува в своя Instagram Story поздравително съобщение до Мис Северна Каролина САЩ Морган Романо и Мис Северна Каролина Тийн САЩ Габи Ортега, като им каза: “Успех на Мис САЩ и Мис Тийн САЩ!”

Крист е родена в Джаксън, Мичиган през 1991 г. и израства в Южна Каролина. Крист учи в Университета на Южна Каролина и през 2017 г. завършва Юридическия факултет на Университета Уейк Форест. Работила е като адвокат във фирмата Poyner Spruill LLP в Северна Каролина като граждански съдебен процес. Тя също така основа блога за дамско бизнес облекло White Collar Glam.

През 2019 г. тя спечели титлата Мис Северна Каролина САЩ и след като беше коронясана за Мис САЩ 2019, взе отпуск от работа. През 2020 г. нейната фирма я назначи за свой първи съветник по разнообразието.

Също през 2019 г. Крист започва да работи като кореспондент в Ню Йорк за Extra. „Сърцата ни са разбити“, казаха продуцентите на шоуто в изявление, публикувано от уебсайта му.

“Чесли не беше просто жизненоважна част от нашето шоу, тя беше любима част от нашето Extra семейство и докосна целия екип. Нашите най-дълбоки съболезнования на цялото й семейство и приятели”, добавиха тогава продуцентите.

#САЩ #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"