Любовна драма предизвикала трагедията със 17-годишната Виктория край Гърмен

Любовна драма предизвикала трагедията със 17-годишната Виктория край Гърмен
A A+ A++ A

17-годишната Виктория, която вчера бе открита обезобразена и премазана на пътя между две села, се е опитала да избяга от приятеля си. Той я биел, гонел я по полето. Това каза пред Нова телевизия заместник-кметът на Гърмен Владимир Донков. 

Любовна драма е в основата на тази трагедия, коментира той.

Полицията разследва убийство. Има шестима задържани. Четирима от тях са били в една кола, а двама - в друга и се предполага, че в нея е било момичето. 

„Дали е било живо, в момента, в който е прегазено от втория автомобил или е било умъртвено и е оставено там да се прикриват следи? Това се опитват да сглобят като пъзел криминалистите“, обясни водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев. 

„Момичето е познавало двамата си спътници в автомобила, а останалите четирима, които са били в другия автомобил вероятно не е срещала никога“, добави репортерът Антон Чавдаров.

„Момичето е било в колата с приятеля си и с неговия братовчед. Прибирали са се в махалата, но е станал битов инцидент. Скарали се и е станала драмата. Явно, че той е биел момичето. То е бягало по полето, но я е настигнал и я върнал в колата. Опитала се е да избяга, виждайки светлините на другия автомобил“, заяви Донков. 

Жертвата и приятелят й не са женени, не са живеели и на семейни начала, уточни той.

От прокуратурата обявиха, че шофьорът, чийто автомобил премаза девойката, е бил дрогиран. 

„Семейството на момичето е разведено. Майката има още 7 деца от друг съпруг“, каза още заместник-кметът на Гърмен.

#Гърмен #убийство #Виктория

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »