Социалните мрежи гърмят: Момичета, внимавайте! Сериен изнасилвач в София

Социалните мрежи гърмят: Момичета, внимавайте! Сериен изнасилвач в София
A A+ A++ A

Ако на определен тип престъпници криминалното минало им е изписано на лицето, има и такива, за които не можеш да подозираш, че доближат ли те, вратите на ада ще се отворят пред теб. Такъв е и случаят с 33-годишния Георги Симов, който изглежда съвсем нормално, син е на лекар, разполага с финансови възможности, има собствен бизнес, облича се добре, но е сериен изнасилвач, който дебне по ресторанти и барове в София, за да блудства и пребива жени, съобщи вестник „Всеки ден".

Десетки сигнали за физически издевателства, 3 досъдебни производства за изнасилване и кой знае още колко, които не са стигнали до органите на реда. Така е справката за Георги Симов, който от години дерибейства на територията на столицата. И макар лустросаният му външен вид с нищо да не издава, че под него се крие маниак, който тормози, пребива и издевателства сексуално над млади момичета, от полицията разкриха, че става въпрос за опасен сериен престъпник.

До момента срещу Симов за заведени три досъдебни производства за са изнасилване, извършени през 2012 г., 2013 г. и 2014 г. 

Макар информацията да е от преди години, от вчера масово женските групи в Интарам и Фейсбк гърмят с предупреждения към жените:

За съжаление това не е meme, а предупреждение. Живеем във времена, в които ако не се опазиш сам, няма кой да го направи, затова ви и молим да пазите както себе си, така и близките си.
Също така, ако имате повече информация за лицето или искате да споделите опит, пишете ни.

Инстаграмът му е iamgeorgebutler, моля не приемайте съобщения от него.

Изглежда има индикации, че този човек отново е запчнал да тормози жени в столицата, но дори и да е фалшива тревога, бъдете внимателни! Нашият съвет пък е, ако има някой, който ви притеснява - съгнализирайте веднага полицията.

#София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »