Джорджано се предлага на загорели дами за Св. Валентин

Джорджано се предлага на загорели дами за Св. Валентин
A A+ A++ A

Образ като Джорджано не се забравя, а сега изпълнителят шашна почитателите си с нова уникална оферта. Припомняме, че момчето от Стара Загора изгря на небосклона на шоубизнеса благодарение на "хитове" като "Отиваме на кОпон".

Забавният Джорджано, който е скъсван от подигравки в социалните мрежи, реши да се пусне под наем за Свети Валентин на загорели жени. 

Култовият певец пусна скандална обява, в която обяснява, че взема по 100 евро за разходка, а ако след това продължат с шоколад, коктейл и роза сумата набъбва на 200 евро. 

Ако кандидатите искат вечеря и снимка за социалните мрежи, то цената вече е 400 евро. Най-скъпият пакет стига до 1900 евро и включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, снимки, нощувка в хотел + статус във фейсбук “ ОБВЪРЗАН “ за две седмици.

Тази скандална обява обикаля от няколко дни профилите на различни мъже и жени. Измислена е с цел забавление и едва ли някой влага сериозни намерения. Вероятно и Джорджано е решил да се позабавлява с веселия текст, но пък знае ли човек, може и сериозно да се е пуснал на пазара, предвид факта, че музикалната му кариера и участията издържаха не повече от месец, пише show.blitz.bg.

 

 Джорджано изби рибата с оферта за Свети Валентин СНИМКАНовиниИнформация

#Джорджано

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »