Фолкпевицата Лияна оцеля по чудо от пожар! Съседи я измъкнали от пламъците

Фолкпевицата Лияна оцеля по чудо от пожар! Съседи я измъкнали от пламъците
A A+ A++ A

"Разминахме се с нещо страшно!"

С тези думи фолкпевицата Лияна сподели, че през изминалия уикенд тя и семейството й са преминали през сериозна опасност. Домът на Лияна в София се оказа обгърнат от пламъци.

"Благодаря от цялото си сърце и на хората, подали сигнал за пожара, тъй като едва ли щяхме да разберем. Всички спахме през това време... Ако мога лично да благодаря и да се реванширам по някакъв начин на тези хора, нека ме потърсят!", разказва Лияна.

Огънят пламва в неделя сутрин, докато певицата и дъщеря й още спят. Лияна не разкрива каква е причината и откъде тръгват пламъците. Апартаментът й е частично опожарен, от кадри се вижда, че част от жилището не е засегната, но друга е сериозно опожарена. 41-годишната звезда изказва благодарностите си неколкократно, не само към съседите, които звънят на пожарната, но и на самите служители, които се отзовават изключително бързо на сигнала.

"Благодаря и най-много на Бог, че тази сутрин се събудихме живи и здрави", споделя изпълнителката на хита "Като хлапе".

Само няколко дни преди инцидента Лияна се прибра от Италия. Тя бе на детокс почивка в един от най-известните центрове в Европа. Именно в Мерано се прилагат най-ефективните методи за терапия за отслабване и детоксикиране на тялото. Лияна прекара няколко дни там и споделя с почитателите си изкусителните ястия и режими, които й предлагат, пише "България Днес".

#Лияна #пожар #оцеля

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"