Топ астрологът Гал Сасон: България остава под пари през 2022-а!

Топ астрологът Гал Сасон: България остава под пари през 2022-а!
A A+ A++ A

Българите ще останат под пари през 2022 г. Това прогнозира за развоя на събитията у нас световноизвестният астролог Гал Сасон.

Според Гал предстои Юпитер и Сатурн да навлязат в дома на парите и на талантите в България. „Двете планети в момента се движат едновременно. Първо ще дойдат парите в страната. Ще се повдигне самочувствието на българина. България е разположена върху удивителна земя. В момента нещо се пробужда. Сатурн през 2022 г. ще помогне всичко това да разцъфне“, споделя астрологът и допълва, че когато Иисус Христос се е родил, Юпитер и Сатурн също били в съвпад, както ще се случи и сега. Именно това планетарно положение сигнализира, че ще има повратни събития в позитивен план. „От друга страна, 2022 г. е със сбор 6. Шестицата според Кабала е сърцето и Христовото съзнание. Освен това тя означава хармония, а символът ѝ са пчелите и техните медени пити“, допълва Сасон. Той споделя, че всяка година съобразява прогнозите си и с китайския хороскоп. „2021 г. беше под знака на Бика. Това е бавно и твърдоглаво животно. Докато 2022 г. е под знака на Тигъра. Китайската Нова година започва на 1 февруари 2022. Годината ще бъде под знака на Водния тигър и ще бъде връзка между огън и вода, женската и мъжката енергия. Това е страст, която ще помогне на света да излезе от стагнацията“, обяснява специалистът.

Той посочва за основен проблем за 2022 г. наводненията, които предстоят и ще засегнат цялото земно кълбо. „Богата на двойки, 2022 г. обещава много кръстопътища и раздвоявания, както и възможности за интегриране на противоположности. Тя не е нито черна, нито бяла; нито женска, нито мъжка; нито духовна, нито светска. Тя е всички тези неща. Иначе казано, очаква ни неопределена година, наситена с оттенъци на сивото“, разяснява топастрологът. „През идните години ще станем свидетели на подем и новаторство най-вероятно в сферата на изкуствения интелект (особено като се има предвид транзитът на Уран в двойствените – двоичните – Близнаци през 2026-а), квантовите компютри (с преминаването на Плутон във Водолей през 2024-та), на нови видове развлечение и на революция в музиката и философията. Живеем във вълнуващи времена на исторически промени. За да настъпят тези промени обаче, човечеството трябва да е готово на саможертва в името на по-висшето благо. Тъкмо това е и темата на 2022 г.”, заключава той.

Гал Сасон е световноизвестен астролог и учител по кабала – древното юдейско мистично познание. Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, писател е и лицензиран астролог. Сасон е дълбоко свързан с България и в края на всяка година пристига у нас, за да изнася семинари и да представя прогнозите си за следващите 12 месеца. Връзката му с нашата страна идва от неговата баба, която е била родом от Варна, пише "Ретро".

 

 

 

#Гал Сасон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай