Вижте кои са победителите в играта Novinite.bg и филма "Писък"

Вижте кои са победителите в играта Novinite.bg и филма "Писък"
A A+ A++ A

Оставайки верен на феновете на оригинала, "Писък" продължава историята на Сидни Прескот като в същото време отваря поредицата за новото поколение, което за първи път се сблъсква с Гоустфейс. Филмът комбинира ужаси, трилър, мистерия, комедия и не на последно място, запазената марка на франчайза – постмодерна хорър сатира с множество попкултурни и жанрови препратки, което гарантира неповторимо изживяване за всички в киносалоните.

На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на голям екран с "Писък" – дългоочакваната нова част от едноименната, емблематична поредица, която пренаписа правилата на слашър жанра и завинаги промени облика на съвременния хорър. Филмът продължава историята на Сидни Прескот, но същевременно отваря поредицата и за новото поколение, което за първи път ще попадне в под ножа на иконичния Гоустфейс.

Режисьори на "Писък" са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет („Докато смъртта ни раздели“), по сценарий на Джеймс Вандербилт („Зодиак“, „Невероятният Спайдър-мен“) и Гай Бизик („Докато смъртта ни раздели“, Castle Rock). Оригиналният сценарист на поредицата Кевин Уилямсън („Знам какво направи миналото лято“, „Факултетът“) се завръща като изпълнителен продуцент.

Дадохме Ви възможност спечелите два броя двойни билета за филма „Писък".

Заданието беше да отговорите на въпроса: Като какъв се завръща Кевин Уилямсън?

А) Сценарист

Б) Режисьор

В) Изпълнителен продуцент

Както и да тагнете в коментар приятел, с когото бихте гледали филма.

Победителите са Vasya Toleva и Krasimir Nikolov Saki.

Честито на спечелилите!

#игра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »