Натали Трифонова изпързаля конкуренцията си в bTV

Натали Трифонова изпързаля конкуренцията си в bTV
A A+ A++ A

Натали Трифонова е захапала кокала в bTV и няма намерение да се откаже от успеха за нищо на света. Амбициозната блондинка, която преди време започна работа в телевизията, благодарение на излизането в майчинство на една от синоптичките – Станислава Цалова, а после стана водеща на „Култ” заради майчинството на титулярката Поли Гергушева, само за година успя да се окопае така, че вече няма мърдане от шоуто. Преди дни Поли се върна на работа, но вместо да я изпратят на предишната позиция, са я накарали да работи по нощите, въпреки че е с малко дете.

Гергушева изкара едва година в отпуск по майчинство, след като в края на 2020-а даде живот на сина си Борис, когото кръсти на баща му. Тя спази корпоративния етикет в Би Ти Ви, според който служителките, които раждат, остават с бебетата си вкъщи най-много до първия им рожден ден. После те си взимат месец отпуска, която по закон им се полага, и се връщат на работа. Изключенията от това правило са редки и на тях не се гледа с добро око, пише "Хотарена".

 Петя Дикова е една от малкото дами в телевизията, които са си позволили да останат по-дълго от година вкъщи, тъй като забременя с второ дете много бързо след първото. Но понеже от време на време изработваше по някое филмче или се появяваше за интервю, при завръщането й я повишиха. От водеща на шоуто „Култ”, което сама създаде преди време, тя стана лице на по-престижното предаване „Тази неделя”. За разлика от нея обаче Поли Гергушева е била неприятно изненадана след майчинството. Тя е била запратена в девета глуха като лице на късните новини и отсега нататък ще й се налага да съчетава отглеждането на малкия си син, който е почти бебе, с работа по нощите, тъй като емисията започва в 11 часа вечерта. На всичкото отгоре вечерните новини са едно от предаванията с най-нисък рейтинг в телевизията заради късния час на излъчване. Дежурствата си Поли ще редува с другата водеща на емисията – Мария Ванкова. Последната зае позицията миналото лято, но за нея това беше повишение, тъй като работеше като репортерка. Поли обаче от водеща на популярно светско предаване става лице на емисия, излъчвана в негледаемо време.

Говори се, че в основата на всичко това стояла наследницата на Поли в „Култ” – Натали Трифонова. Тя убедила шефа Антон Хекимян, че е далеч по-подходяща за подобно предаване отколкото една наскоро родила жена като Поли. В същото време хубавицата не изпуска шанса да блести и в прогнозата за времето, и в сутрешния блок на телевизията. С безкрайните си амбиции е впечатлила Хекимян и в крайна сметка той е решил да я остави в светското предаване, а Поли, която е титулярка, да изпрати в късните новини, където никой друг не искал да работи. Факт е обаче, че когато Натали е на екран, рейтингът е изключително висок.

Това не е първият случай, в който Натали Трифонова успява да отстрани титулярен водещ. Тя бе назначена в Би Ти Ви през 2016 г. на мястото на излязлата във второ майчинство синоптичка Станислава Цалова. Договорът на блондинката уж е бил по заместване и тя е трябвало да напусне в момента, в който титулярката се върне на работа. Но не става така. Когато майчинството на Цалова изтича, тогавашният шеф – Венелин Петков, решава да остави на работа Натали и да освободи друга синоптичка. Той избира Христина Балинска, която работи там години преди идването на младата блондинка. На по-възрастната жена е предложено да се труди в един от сайтовете на телевизията. Тя отказва и си събира багажа. В момента работи с БНТ.

 

 

 

 

#Натали Трифонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »