Бивш на Азис - разследван за педофилия, сводничество и наркотици

Бивш на Азис - разследван за педофилия, сводничество и наркотици
A A+ A++ A

Един от любовниците на Азис – Богдан Асенов - Боби, с когото ромският славей ходеше  през 2014г. има сериозни проблеми със закона. Полицията разследва Асенов за педофилия, сводничество и продажба на наркотици.

Всичко тръгва от сигнали на разтревожени родители, които подават сигнали до полицията, в които са сериозно притеснение от действията на т.нар. Боби. Той свалял непълнолетно момчета в столично заведение, намиращо се на ул. Нишава, близо до Южния парк в столицата.

Първата стъпка в гнусните деяния на Богдан Асенов е да преспи с жертвите си, а след това да ги предлага на заможни господа. Освен това продавал и леки наркотици в същото заведения. 

Азис и Богдан живяха заедно няколко години в луксозен апартамент в "Манастирски ливади“.

Още докато беше любовник на Краля се носеха слухове, че Боби има слабост да спи с непълнолетни. Дори Азис бе привикван на разпит след сигнал, че и той се е "облажил“ с млада плът, но случаят бе потулен и забравен. След дълго отсъствие в публичното пространство Асенов напомни за себе през април миналата година, публикувайки снимка с младо момче, като стори в социалните мрежи, от която се вижда, че момчето е доста по-младо от него, пише Hotarena.bg.

#Азис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »