Футболист люби екзотична синоптичка

Футболист люби екзотична синоптичка
A A+ A++ A

Екзотичната синоптичка от "Нова" Стефани Обадяру има връзка с футболист, пише "България Днес". Тъмнокосата красавица е сериозно обвързана с младежа и дори чака бебе от него.

Любимият на Обадяру се казва Николай Колев. Пленилият сърцето на апетитната синоптичка е вратар на местния тим в село Железница. Отборът се състезава в четвърта дивизия.

Мъжът до Стефани е родом от Ловеч. Играе футбол от малък. Тренирал е в местния "Ловеч", а по-късно, когато идва в София, рита за по-нискоразредни тимове. Колев редовно е засичан да играе и на малки вратички. С различни отбори той е вдигал не една или две купи по минифутбол.

Именно в София двамата се запознават. Двойката обожава много да пътува и да опознава райските кътчета в родината ни. Стефани и Николай са заедно от дълги години. А след няколко месеца на бял свят ще се появи първородната им рожба.

Стефани вече слезе от екран. Тя изкара едва няколко месеца, преди да излезе в майчинство. Въпреки че е само на 22 години, в телевизията виждат в лицето на Обадяру точния човек за прогнозата на времето и я очакват с нетърпение да се върне.

Преди да се появи на малкия екран, Стефани се снима за топсписания у нас. Занимава се с мода близо 6 години. Става модел най-вече заради баба си. Жената, отгледала синоптичката, я води и записва по конкурси. Най-голямата й мечта била да бъде актриса. Не успява, но все пак е в телевизията, където също много й харесва.

"Попаднах случайно в "Нова". Един стилисти, с когото работя, ме предложил за "Оскарите". Явно са ме харесали, защото няколко месеца по-късно ми звъннаха за синоптичка", споделя Стефани.

 

#Стефани Обадяру #Николай Колев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »