Ако сънувате тези 5 неща, чакайте голямата люов!

Ако сънувате тези 5 неща, чакайте голямата люов!
A A+ A++ A

Ако някой от следващите пет мотива се появяват в съня Ви, онирологията , т.е. науката за тълкуване на сънищата твърди, че любовта скоро ще почука на вратата Ви.

Кукли
 
Този мотив няма само едно значение. Ако си играете с кукли, това означава разправия и сблъсък. Въпреки това, ако Ви подарят кукла, това означава идване на нова любов.

Сексапил

Често се появява този странен мотив в нашите сънища. Ако се събличате или вече сте голи, това показва ново запознанство. Този непознат човек може да бъде важен за Вас, човек, с който можете да започнете романтика.

Спално бельо

Легло и спално бельо показват любовта и това, че сте в състояние да приемете нови емоции. Ако в съня Ви се появява бяло бельо, тогава Вие изцяло сте готови за идването на новата любов.

Гъста гора

Ако не можете да намерите изход от гората и се колебаете къде да отидете, тогава сънят Ви вещае, че все още не сте готови за идването на новата любов. Въпреки това, ако успешно избягате от гората, това означава, че сте готови за нови отношения и скоро ще откриете нова любов.

Семена от растения

Семена са символ на плодовитост. Така е и в любовта. Ако сънувате семена от билки (например да садите цветя), тогава сте отворени да получите нови емоции. Въпреки това, ако сънувате, че Ви подаряват цветя, тогава сънят Ви вещае, че трябва да се изправите пред лошите си черти и отрицателната енергия, която се разпространява, защото сами сте виновни за липсата на новата любов в живота Ви.

Източник: pik.bg

#сънища

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »