ВИДЕО Бойко от селски мегдан: Кръстникът на мафията сдобри гимнастичките с министъра

ВИДЕО Бойко от селски мегдан: Кръстникът на мафията сдобри гимнастичките с министъра
A A+ A++ A

"Вечерта кръстникът на мафията се обади и вече има мир и любов между спортния министър и федерацията по гимнастика: гимнастичките отново са нашето знаме, а левскарите са в сърцето на спортния министър, колкото и цесекарите. Ние с Илияна (Раева) имаме отношения, аз знам, че не е луда, и ми стана интересно, като я обвини този (спортния министър), че трябва да ходи на психиатър. Кръстникът се обади и каза: оправяйте се.  Интересно кой кръстник вчера ги сдобри, на коя мафия. Имам отговор, със сигурност не е от опозицията, но днес бил изненадан, че му стържат любимите хора."

Така екс премиерът Бойко Борисов интерпретира скандала и последващото помирение между министър Радостин Василев и Илияна Раева, индиректно сочейки Румен Радев за кръстник на мафията.

Изявата на лидера на ГЕРБ се случи във велинградското село Грашево. Там на площада бяха стриени доста хора, които чинно слушаха мнението на Бойко по доста злободневни теми в държавата. На място имаше и предварително извикани журналисти, но само от избрани медии, защото за акцията на Борисов не бе съобщено по редовните канали.

#Бойко Борисов #Радостин Василев #Илиана Раева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »