Появиха се УНИКАЛНИ ВИДЕА с убиеца Денис от Люлин! Бие приятелка, трепе дядо, плаши мъж с мачете

Появиха се УНИКАЛНИ ВИДЕА с убиеца Денис от Люлин! Бие приятелка, трепе дядо, плаши мъж с мачете
A A+ A++ A

Обвиненият за зверското убийство в “Люлин" Денис Ал Гази редовно е плашил с нож жители на района и е малтретирал възрастни и деца, разказаха пред "24 часа" хора от квартала. Винаги носел в себе си ножа, с който убил Илиян, и дори преди време намушкал с него момче в крака, но няма данни жертвата да е подала сигнал.

В неделя 23-годишният наркозависим младеж намушка 36-годишния спортист Илиян Илиев, който празнувал раждането на детето на свой приятел със заря. След 2 дни издирване Денис ал Гази се предаде сам в полицията във вторник вечерта.

Дни преди убийството той блъснал жена, минавайки с колата си на червен светофар. Редовно гонел и деца, които си играят пред околните блокове.

Кадри с насилие и с участието на арестувания за убийството бяха разпространени в сряда. На тях се вижда как Денис малтретира своя приятелка, а след това и възрастен човек, който се опитва да ѝ помогне. Инцидентът се случва на стотина метра от блока, пред който е извършено убийството в неделя. Свидетели са живеещите в друг блок, който е точно срещу паркинга.

“Удряше приятелката си. Момичето плачеше и беше клекнало до една от колите", разказва очевидец. По това време до входа на паркинга минава възрастен мъж. Той вижда, че има човек в беда, и се насочва към Денис и момичето. Пита какво се случва. В този момент Денис ал Гази тръгва към него и започнва да му крещи, да го псува и пита дали иска да го убие. Блъска силно възрастния човек и той пада по очи върху пътното платно, където минават автомобили. Мъж от блока наблизо успява да снима инцидента. Веднага тръгва надолу, за да помогне на двете жертви. Когато слиза, възрастния човек вече го няма. Денис обаче е там.

“Брат, защо ме караш да си извадя мачетето и да те заколя", казва Денис ал Гази, а след това замахва да удари човека. Той не отвръща на агресията. Спортист е, тренирал е бойни изкуства и се опасява, че ако се защити, може да е с фатални последици за опонента и дори да го задържат.

23-годишният Денис ал Гази е зависим от дрогата, осъждан е за притежания на наркотици. Дори след убийството на Илиян отишъл при дилъра си.

Приятели на жертвата почетоха паметта му в деня след убийството със заря в кв. “Люлин".

#Денис #Илиян #бой #заплахи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »