Вижте кой е критичният месец през тази година

Вижте кой е критичният месец през тази година
A A+ A++ A

Календарната 2022 г. съдържа следните нумерологични белези:

Предстои да преживеем година с път на живота 6, в чийто запис се съдържат три двойки и една нула. От двойката се активира акцент върху партньорство, общуване, важност на личните отношения, манипулация, копиране, търговия. Нулата дава възможност всеки човек да направи индивидуален избор в личните отношения и да прояви 30% от свободната си воля за разрешаване на конфликтни ситуации.

В нумерологичния календар на годината се съдържа голямо разнообразие от аспекти, които се редуват като стабилни и нестабилни. Те ще доведат до ефект за невъзможна реакция, изненадващи ситуации и случване на това, което не сме очаквали.

Пътят на живота 6 акцентира преобладаваща любов, мотивация, пробуждане на чувства и емоции, придобиване на материални ценности, творческа проява, интриги и наложително взимане на решения.

Кармичната рамка на годината е 8-9-1, което обославя период за бране на положителни резултати, свързани с минали действия (кармична беритба), възможност за нещо ново, промяна в живота на хората, която е свързана с нова работа, увеличаване на парите, сдобиване с нов дом и местене, повече предложения за брак.

Година за изпълняване на мисия, преживяване на предопределение на съдбата за цялото човечество.

От съществена важност ще бъде поетите ангажименти и обещания да бъдат свършени и това, което утвърдим през тази година, ще бъде окончателно и важно за това, което ще ни се случва през следващите.

Всяко добро намерение остава трайно и ще даде устойчив резултат в бъдеще.

Годината съдържа 12 месеца, 8 от които са пасивни и 4 – активни. Февруари, март, ноември и декември носят устойчивост и възможности в работен план.

Месец юли е кармичен и създава предпоставки за протести и социално недоволство.

Възможността за новите неща започва от март месец, в който е важно да се реагира бързо и да се използва шансът на момента.

Годината дава възможност за забогатяване чрез крипто валути и възможност за финансови печалби чрез трайни капитоловложения.

Емоционална и материална година, която учи хората да си знаят мястото, да си вършат работата, с цел подобряване на живота и по-високо ниво на съществуване.

Важно е да се придържаме към вече изпитани и познати неща, към стари модели на поведение, които ни вършат работа за момента.

Характерът на годината активизира успех чрез животновъдство, земеделие, посеви. Увеличават се държавните работни места и възможността за назначаване.

Лек спад в строителството и отлив от този тип бизнес.

Годината ще подкрепя повече действия, в които се съдържа мъдрост. Останалото деградира и няма траен ефект.

СЪДБОВЕН СМИСЪЛ НА 2022 г.

Вид на кармичното разплащане, в случай че човек действа неосъзнато и злонамерено: спънат късмет, „аз сам си създавам проблемите, заради които страдам и се чувствам в безизходица“, хазартни престъпления, интриги, въвличане във вина на друг човек, финансова семейна загуба, спънки, причинени от друг човек, клюки и заговори, скандали, блокаж, отчаяние, болести, безработица, несправедливост, паник атаки, край на партньорски взаимоотношения.

НУМЕРОЛОГИЧНА ТЕНДЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Нумерологичната карта на България защитава държавата от световните заплахи. Държавата оцелява, съхранява се и минава между капките спрямо събитията в световен мащаб.

Годината е от съществена важност за българите и всичко, което се случва в България през 2022 г. ще определя световната тенденция.

Усилва се държавността, постига се ред и дисциплина в администрацията и институциите, запазват се природните богатства.

България запазва позициите си като безгласна буква, която върши своята работа, натрупва материални ползи и открива нови държавни работни места.

Важно е да се разчита на добрите традиции.

„Няма начин да няма начин.“ Всички камъни, които светът хвърля в градината на България, се връщат в тяхната. Невъзможност за пречупване.

Подходяща година за референдуми и национализация.

НУМЕРОЛОГИЧНА ТЕНДЕНЦИЯ ЗА СВЕТА

Неконтролируема ситуация. За първи път през 2022 г. в световен мащаб ще се проявят кармичните последици от началото на 2000-та година.

Заложени природни катаклизми на Земята, които ще имат световно значение са през април, най-силно през юли и носят подкупаване на основите, загуба на работа, сгради и животни.

БЛАГОПРИЯТНИ ДАТИ ЗА 2022 Г.

– капитоловложения, плащания по договор, заеми: 19, 28 януари, 8,9,11,15,18,20,27 февруари, 5,14,23 май, 12,13,21 юли, 13,22,31 септември.

– купони, забава, развлечения, пътувания в чужбина, закупуване на техника и кола – 17,26 януари, 8,17,26 март, 3,9,12,21 август

– назначаване на работа, наемане на помещение – 12,21 януари, 8,9,17 март, 8,17,26 септември.

КРИТИЧНИ ДАТИ ЗА 2022 Г.

- 16,25-ти януари

-14-ти март

-8,11,17,20,24,26-ти май

-17,19-ти юли

-3,16, 22-ри август

-25-ти октомври

-23,24,24-ти ноември

-14-ти декември

КРИТИЧЕН МЕСЕЦ ЗА СВЕТА: Юли

ИНДИВИДУАЛЕН МЕСЕЧЕН АНАЛИЗ ПО ГРУПИ:

Родените на 1,10,19,28-мо число преживяват планувана година, срещат се с едни и същи предизвикателства на съдбата. Подходящи месеци за пътуване – май и август. Подходящ месец за море – юли. През януари и октомври – период за близките и доизкусуряване на нещата, за придобиване на опит и мъдрост.

Най-силен месец – май. През него предстои развитие, подреждане на нещата с лекота, постигане на успехи и рестарт на живота. Месецът е подходящ за повече движение.

Юли е критичният период за годината, който носи напрежение. Правилното поведение за неутрализиране на аспекта е да не се протестира. Не обвинявайте, не съдете, защитавайте доброто!

Юли носи проблеми с бъбреци, глоби и санкции в работата или на пътя, несправедливо обвинение.

Септември идва с мечти, далечни пътувания и закодиране на бъдещи големи проекти.

Събитията през годината имат за цел да намерят нова вярна посока, да усъвършенстват принципите и да подготвят бъдещото си развитие.

Родените на 2,11,20,29-то число преживяват година за довършване на работа, обмисляне на живота, за да поставят ново начало и да извоюват заслужена победа. Годината е за преживяване на лично щастие, опитване на нови неща, желание за новости и търсения.

Преживяват различното, връщане към себе си и нови приятелства. Ще се наложи да се съобразяват с другите хора. Акцентът на трудностите е в партньорството и комуникацията. Възможно е да се разделят с хора или работно място. Най-силни и активни месеци са март, юни и декември. Периоди за работа да покажат какво могат и да разрешават семейни въпроси.

През юли и август е подходящо да плануват пътувания за море.

Януари е месец за приключване на нещо важно от 2021 г. Момент за намиране на работа и закупуване на кола.

Май месец е най-трудният период за преживяване на криза, болест, трудности.

Септември носи много работа, изпълнение на поети уговорки.

Родените на 3,12,21,30-то число. Година за лична изява, ново начало, преоценка на отношения с другите, споделяне с близките, вдъхновено тръгване напред. Учат се да ценят живота и мястото си в него, това, което притежават и ги заобикаля. Подредба на живота си.

Годината им започва щастливо. Февруари и ноември е време за семейството и рода. През март следва спокоен период за работа, тържества, споделяния на красиви преживявания със семейството. Април се активира прекалено лично приемане на ситуация, обостря се чувствителността, склонност към самокритичност.

Юли да се пазят от настинки.

Септември е приключенски месец, взимане на окончателно решение. Задължителните грижи за другите приключват.

Родените на 4,13,22,31-во число ще имат минимална възможност да овладеят ситуацията. Да внимават да не попадат доброволно между шамарите с прекалени излишни действия.

Година за преодоляване на проблеми, неудоволетворения, стрес и напрежения.

Критични месеци за влошаване на здраве, психика, шофиране – април и август.

Годината започва с противоречия, необходимост от доказване, случване от втория път.

Май стабилизира психиката. Знаят какво искат и от части го постигат. Да не предявяват претенции.

Юли е месец за много работа, грижи за роднините и плащания.

През септември окончателно взимат решение, приключват с нещо в работата и постигат резултати.

Родените на 5, 14, 23-то число. Годината им започва с успешен старт, лесен успех, предоставят се възможности, развитие, вдъхновение и подреждане на нещата.

Февруари е критичен месец за здравето, труден период, минаване през изпитания.

През март е време за дома, ремонтни дейности и делови отношения в работата.

Април е критичен за бъбреци и кости. Да не се преяжда и да не се съдят прекалено останалите.

Юли е активният месец за работа, планиран бизнес и предприемчивост.

Септември е период за търговия, преместване, реклама и обмен.

През този месец втората възможност ще е по-добра от първата.

Родените на 6,15,24-то число. Година за бавно изпълнение на плановете и мечтите , активиране на блокаж, разрешаване на проблеми, които са се натрупали от миналото.

Ще им се наложи да направят много промени, да наложат правила, за да са успешни и да намерят точната мярка. Важно е да са точни и винаги навреме и да знаят посоката, в която вървят. След справянето с негативното преживяват радост от справянето със ситуацията. През някои от месеците ще са творчески настроени. Преживяват красота и удоволствие от случващото се. Материалистична година за предприемане на конкретни действия. За по-предприемчивите следва период за голямо доказване, смело и успешно планиране.

Януари е за изпитания на здравето, ремонти и психологически кризи. Март е месец за любов и радост, купони, веселба, намиране на вярно решение в работата.

Април да се пазят от настинки и да не допускат прекалената раздразнителност да завладява живота им. Май активира кратки пътувания, натрупване на пари, получаване на наследства, трайни капитоловложения.

Юни е за приключване в работата. През юли има навлизане на новост. Септември е хубавият им и спокоен месец, който носи хубави преживявания с близки хора на хубави места.

Родените на 7,16, 25-то число преживяват променлива година за налагане в общество, социални изяви, въвеждане на ред в живота, удоволствия, разнообразие, пътувания.

Учат се да определят посоката и осмислят принципите и ценностите си.

От всичките групи хора започват най-проблематично годината и я завършват с нови цели и осмисляне на преживяното. Критичните месеци за годината са януари и октомври. Носят предразположеност към бъбречни проблеми и фрактури.

Февруари е период за любов и приключения. Март и декември са деловите им месеци. През май работата се активира. Нужно е да са предприемчиви – период за бизнес и планиране. Юли им носи щастливи нови запознанства, подсигуряване на добър изход.

Август следва невъзможност за довършване и труден успех.

Септември е време за почивка, ремонтни дейности, водни процедури.

Родените на 8,17,26-то число. Започват и завършват щастливо годината в семеен план. Януари и октомври им носи любовни приключения, далечни пътувания, красиви мигове, дългосрочно партньорство с цел брак, закупуване на нова кола, компютър, телефон.

Година за нови посоки, цели и стремежи. Момент за усъвършенстване, радост, танци и изживени приключения.

Февруари е подходящ за далечни пътувания със самолет. Март и декември са месеци за работа и семейство, уреждане на дома и създаване на удобства. Период за капитоловложения и сватби.

Април – мъчен месец за работа и семейство.

Май – с превенция към психиката чрез приемане на нещата.

Юни – период за съобразяване с другите. Месец за търговски сделки на земя.

През юли преминават през труден успех и не могат да довършат всичко. Август е критичен период за здравето. Възможни са наложителни ремонтни дейности.

През месец септември е време за решаване на социални въпроси, получаване на популярност, изяви, плащане на данъци, подобряване на семейно положение.

Родените на 9,18,27-мо число започват годината с проблеми, но я завършват с положителни преживявания. Налага се да изпълнят поетите обещания, да положат усилия и труд, за да сбъднат желанията си. Трябва да приключат с остаряло мислене и поведение, за да поставят начало на нови търсения и връщане към личното щастие.

Периодът през февруари и ноември изисква свършване на много задачи. През март и декември – приключване в работата, окончателно взимане на решения. Април е време за ново начало. Юни е време за търговия и уговорки, а юли носи психологическа криза. Период, подходящ за почивка, съчувствие, изслушване на човек в нужда, дихателни практики.

Август е социалният им месец, дава възможност за популяризиране и изяви в обществото. Периодът през месец септември активира копнежи, емоционалност, свършване на конкретна работа, осъзнаване влиянието на чуждите решения.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »