Хаджигенов с култов коментар на гешевата жалба до света (ВИДЕО, ПЪЛЕН ТЕКСТ НА ПИСМОТО)

Хаджигенов с култов коментар на гешевата жалба до света (ВИДЕО, ПЪЛЕН ТЕКСТ НА ПИСМОТО)
A A+ A++ A

Няма да се притесняваш, Ваньо. В затвора ще попаднеш на хора, може и да станеш човек. Това обяви в социалните мрежи адв. Николай Хаджигенов от "Ние идваме”.

"Ние идваме!" считаме за важно да известим българската общественост за скандално писмо на главния прокурор на Република България Иван Гешев, адресирано до председателя на Европейския парламент Давид Сасоли, председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, ключови еврокомисари, председатели на парламентарни групи и посолства на съюзнически държави в София, в което опозорява български министър-председатели, министри, политически лидери, президента на Републиката, депутати и граждански активисти. 

За нас от "Ние идваме!" е възмутителен факта, че българската прокуратура се превръща във фактор, който вреди с неистини на доброто име на България, освен със собственото си поведение в страната, но и на международната сцена. 

Въпреки предварително очаквания резултат, призоваваме Висшия съдебен съвет да вземе отношение към този срамен акт и да върне главния прокурор в действителността на неговите правомощия, докато все още ги изпълнява. 

Председателят на движението Николай Хаджигенов заяви: "Това е пореден, надявам се последен опит на Иван Гешев да предизвика съчувствие към себе си пред институции и дипломатически представителства, които отдавна са наясно със същността и функционалните характеристики на българската прокуратура и лично на главния прокурор. Това е "смешен плач", който още веднъж показва, че подобни хора ще вредят на страната до последния ден, в който представляват тази важна за държавата ни институция".

ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА ПИСМОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 

#Николай Хаджигенов #Арман Бабикян #коментар #Ние Идваме

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »