Самоуби се 17-годишният син на певицата Шиниъд О'Конър

Самоуби се 17-годишният син на певицата Шиниъд О'Конър
A A+ A++ A

Починал е 17-годишният син на  певицата Шиниъд О'Конър . Известната изпълнителка на „Nothing compares 2U“ сподели поредица от кратки изявления в своя непотвърден акаунт в Twitter.

„Моят красив син, Невиим Неста Али Шейн О'Конър, истинската светлина на моя живот, реши днес да сложи край на земната си борба и сега е с Бог. Да почива в мир и никой да не последва примера му. Моето момче. Обичам те толкова много. Почивай в мир", пише О'Конър.

Шейн О’Конър изчезна от Нюбридж, Ко Килдър, на 6 януари 2022 г. Ирландската певица отдаде почит на сина си, като му посвети "Ride Natty Ride" от Боб Марли в Twitter.

„Това е за моят Шейн. Светлината на живота ми. Лъчът на моята душа. Моето синеоко бебе. Ти винаги ще бъдеш моята светлина. Винаги ще бъдем заедно. Никаква граница не може да ни раздели", казва О'Конър.

Според някои световни агенции младият мъж е изчезнал от психодиспансер, в който се лекуваше след предишни опити за самоубийство. Певицата-композитор  се възмущаваше в Twitter, че младежът е изчезнал от отделение, в което се наблюдават именно хора, склонни към самоубийство.

 

#Шиниъд Оконър #син #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »