Астролог вещае: Две велики сили в остър спор, България ще е между шамарите

Астролог вещае: Две велики сили в остър спор, България ще е между шамарите
A A+ A++ A

Две велики сили ще влязат в остър спор и в неговият епицентър, т.е. между шамарите ще се окаже България, с нейната територия и с нейното историческо минало и наследство, в контекста на техните имперски интереси. Това прогнозира известният астролог, езотерик, кабалист и писател Николай Радев – Алдебаран.

Хубавото тук, все пак е, че в крайна сметка и тук ще се намерят разумен взаимен компромис и приемливо решение, пише той в сайта си tayni.net.

„Какво главно предстои през новата 2022 година? Числовите кодове тук (6 и 2) отговарят на планетите Венера и Луна и на знаците Телец, Везни и Рак. Иначе казано, най-важна и определяща роля у нас и по света през 2022 година ще имат жените и семейството, грижата за децата, за близките, за любимите хора и за хората изобщо, както и любовта. Но не онази безплодната любов, а тази, която води към трайно обвързване и към създаване на потомство“, коментира Алдебаран. 

„Във фокуса на всеобщо внимание ще са и раждането, майчинството, условията на живот, домът, жизнената среда, природата, музиката, изкуството, преговорите, мирът, финансовото обезпечаване на хората, създаване на условия за развитие на среден и дребен (семеен) бизнес“, акцентира той.

„Успоредно с всичко изредено по-горе, обаче, ще се случва и още нещо: все повече жени по света ще откриват трудно преодолими проблеми при забременяване, главно поради хронични възпалителни процеси в детеродни органи (матка), предадени по полов път. Ще започне да се разбира все по-ясно и дълбокия смисъл на някогашното многовековно морално изискване: жената да е девствена преди сватбата“, подчерта авторът на книгите „Колелото на живота“, „Космически календар“, „Древният код 681“.

„А другата основна причина тук, упорито прикривана, ще са някои нови излъчвателни съоръжения за комуникация, инсталирани в периода след 20 декември 2017 година в глобален мащаб, правещи хората по-уязвими към вируси и към други невидими нашественици. И третата основна причина е повишеният емоционален стрес, поради неестествени за женската природа ангажименти и занятия“, добавя той.

„Ще излезе наяве и онова, което отдавна се знае от компетентните медици: трайната и многостранна вреда от някои екстремни видове изкуствено раждане, преизобилни в страната ни през последните десетилетия. И че те са допустими само в краен случай. И още: че има и други методи, най-ефикасни и безвредни при това, за справяне с проблемите“, уточнява Алдебаран.

„Ако през миналата 2021 година концентрацията на енергия, хора и средства в големите градове придоби гигантски размери, то в предстоящата 2022 година ще започне обратен процес. Все повече хора по целия свят ще се устремяват към малки населени места -села и градчета, започвайки да ценят живота в близост до природата и в единство с нея“, добавя той.

„И ще развиват семеен бизнес, основан на местни природни ресурси и дадености. Така ще бъде и в България, като този процес у нас ще бъде започнат от чужденци и ще бъде продължен от връщащи се български емигранти“, предвижда астрологът. 

„2021 година бе символизирана от числата 5 и 1, а следователно и от планетите Меркурий и Слънце, както и от знаците Близнаци, Дева и Лъв. Това пък ще рече: отмина година на голямото публично говорене – и по медии, и по социални мрежи, и директно, и по видеоканали, и по видеотелефони, и всякак, както и масово въвеждане на нови комуникационни системи… И масово боледуване, основно засягащо бели дробове, умът и нервната система (Близнаци, Дева), тънки черва (Дева) и сърце и сърдечно-съдова система (Лъв)“, коментира астрологът.

„И масова загуба на работа (Дева), и намиране на нова работа. И масово себедоказване и самоизтъкване (Лъв). И като резултат – ново начало, чрез смяна на елитите (Слънце) – политически, икономически, културни, обществени,… Както вече започна и да се случва у нас, и не само у нас. И този процес ще продължи и през новата година, но основният акцент в нея вече ще е друг“,  смята той.

„От 12 април 2022 година ще започне едно продължително духовно възраждане на народите, което ще започне да променя из основи много ценности и обстоятелства по света и у нас“, подчерта Алдебаран. 

#астрология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"