Звезден скандал! Новоизлюпената космоенергетичка Елен Колева скочи на Яна Маринова

Звезден скандал! Новоизлюпената космоенергетичка Елен Колева скочи  на Яна Маринова
A A+ A++ A

Бившата актриса Елен Колева, която се преквалифицира в космоенергетичка и се прекръсти на Калевска, захапа Яна Маринова. Поводът за това бе хитовият филм „Диви и щастливи“, където Яна освен че играе, е и един от продуцентите заедно с Александър Сано и Мартин Макариев.

В навечерието на новата година лентата бе излъчена в национален ефир, а Елен написа следния статус в социалните мрежи: „Диви и щастливи - БГ вариант на Телма и Луиз“. Тя обвини Маринова и колегите й, че са плагиатствали и взели идеята от американската хитова продукция от 1991 година на режисьора Ридли Скот, а в главните роли участват Джина Дейвис и Сюзън Сарандън. Американската лента може да се похвали още с 5 номинации и един спечелен „Оскар“ за сценария на Кали Коури.

След като обяви мнението си за лентата, Елен не бе подкрепена от последователите си в нета, а точно обратното. Хората открито заявиха, че филмът им е допаднал, а това е безспорен факт, имайки предвид, че „Диви и щастливи“ се превърна в най-гледания през 2019-а, когато бе премиерата му. След като видя, че няма да получи съпричастност дори от феновете си, Колева написа пояснение, с което се опита да замаже положението, след като се усети, че е сгрешила в написаното. "На мен ми хареса! Адмирации за целия екип на филма", заяви по-късно Елен.

#Елен Колева #Яна Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »