Мамалев смени трошката: Подкара електромобил за 50 бона

Мамалев смени трошката: Подкара електромобил за 50 бона
A A+ A++ A

Георги Мамалев се е опаричил покрай празниците и си е направил голям и скъп коледен подарък. На фона на беднотията и кризата в цялата страна актьорът си е напазарувал чисто нова кола.

Звездата от „Оркестър без име“ да пърпори из центъра на София с лъскавото си синьо возило. Новият автомобил на Мамалев е на марката „Тойота“ и е хибриден модел. Освен че впечатлява с цвят и иновативен дизайн, той може да се движи и на ток.

Именно в електромобилите е бъдещето, а артистът бързо се е досетил „откъде духа вятърът“ и е заложил на кола, с която може да се движи навсякъде, защото е икономична и екологична. Предходната му беше доста стара и малка на размери за сметка на новата, която е джип.

Дори след харча от 50 хиляди лева, колкото струва въпросната тойота, явно сметките на Мамалев не са се стопили и той все още разполага с прилични авоари, информира в. "Ретро".

Актьорът бе засечен да тегли пачка с пари пред столичен банкомат насред обилния снеговалеж, след което се отправи с колата си към своя дом. Явно студът му дойде в повече и остави пазаруването на подаръците за семейството за друг ден.

Напоследък комикът не може да се похвали с нови роли в телевизията и киното, но явно е доволен от хонорарите си от театралната сцена, както и от пенсията си. 69-годишната звезда от село Мамарчево е сред ветераните на Народния театър и постановки там ще има и през новата 2022 г.

#Георги Мамалев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"