Драма в Камбоджа! Въоръжени вкараха Радост Драганова и щерка й в COVID отделение

Драма в Камбоджа! Въоръжени вкараха Радост Драганова и щерка й в COVID отделение
A A+ A++ A

Истинска драма с прочута българка. Лез установен COVID-19, но настанени в специално болнично отделение в Камбоджа се оказаха водещата на предаването "Мармалад" Радост Драганова и нейната дъщеря. По случая работи вече и външното ни министерство, съобщи Би Ти Ви.

Ето историята накратко. Радост пристига в Камбоджа на 28 декември. В държавата се влиза след ваксинация и PCR, направен в последните 72 часа. На всички пътници се прави бърз тест, а при положителен резултат се изчаква на място за резултат от PCR. Дъщерята на Радост се оказва именно с положителен резултат.

"Дойдоха полицаи с оръжие и изнесоха дъщеря ми в една отделна зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, но това не се случи", разказва водещата Радост Драганова.

Отведени са буквално насила в COVID отделение в столицата Пном Пен.

"Моите резултати са отрицателни. На детето първия бърз тест е положителен, когато дойдохме тук направихме втори бърз тест, който е отрицателен", уточнява Радост Драганова.

Вече трети ден чакат да излезе PCR резултат. Радост и дъщеря ѝ не успяват да получат никаква информация, защото никой от отделението не говори английски.

Близките ѝ в България правят многократни опити да се свържат с външното ни министерство, но без успех. Радост и дъщеря ѝ се надяват да не посрещнат новата година в COVID отделението в Камбоджа.

 

 

 

 

#Камбоджа #радост драганова #ковид - 19

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »