Нищо ново под слънцето: Плейметка е новото гадже на Стратимир от "Игри на волята" (ФОТО)

Нищо ново под слънцето: Плейметка е новото гадже на Стратимир от "Игри на волята" (ФОТО)
A A+ A++ A

Плеймейтката Осипова се похвали с ново гадже и то не кой да е, а мачото Стратимир от ,,Игри на волята". Двамата сами се разкриха, след като качиха провокативен фотос в личните си профили в социалните мрежи.

На кадъра Жанета е както майка я е родила, без никакво бельо, а Стратимир е притиснал голите ѝ гърди с ръка. Той също е без дрехи, но само до кръста.

Няколко часа след като бе качена снимката, тя бе изтрита, но се оказа, че не е по желание на влюбените, a докладвана и премахната от самия Инстаграм. Те обаче не ce отказаха и я качиха отново.

Не е ясно кога е пламнала любовната искра между двамата, но по всяка вероятност е станало непосредствено след отпадането на Стратимир от риалити формата.

Припомняме ви, че той буквално озадачи всичките си фенове с трансформацията, през която e преминал. Само преди няколко години симпатягата e изглеждал коренно различно.

28-годишният предприемач е бил с над 40 кг повече, увиснало шкембе с паласки и солидно количество мазнини вместо мускули по тялото. ,,Цял живот бях дебел, докато не реших, че няма как да продължа същия в дух", разказва Стратимир, който днес е един от най-харесваните мъже, пише Шоу Блиц.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от 💢 STRATIMIR 💢 (@balkan.beast)

#ново гадже

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"