Ванга: Всичко ще свърши с първия крясък на петела!

Ванга: Всичко ще свърши с първия крясък на петела!
A A+ A++ A

В предсказанията на Ванга е включено и времето, когато ще си отиде пандемията. Според пророчицата това ще се случи през 2022 година. Тя твърди, че тогава хората ще дадат решителен отпор срещу заразата, пише "Стандарт".

Още докато е била жива Ванга е предсказала началото и края на пандемията. Както твърдят нейни последователи, пророчицата е говорили не един път за заплахата, която ще надвисне над света през 2020 година. В огледалото на 2020 година над света надвисва корона, били думите на Ванга.

Тя също разказвала, че тази опасност ще дойде от Изток. Нейни последователи твърдят, че пророчицата е предвидила и края на епидемията. Според нея 2022 ще е решаваща в битката с болестта. Всичко ще свърши с първият крясък на петела, била казала Ванга.

Последователите ѝ казват, че прогнозата изобщо не е случайна. И ясновидката е визирала датата 21 март, когато настъпва пролетното равноденствие. На същата дата се сменя и славянския хороскоп. В същия ден завършва годината на Крещящия петел.

Други обаче твърдят, че тя е визирала годината на Петела по китайския хороскоп. Тя, за съжаление, ще настъпи едва през 2029 година. Пророчицата има още едно предсказания за следващата година. Според нея след 2022 година светът ще се измени до неузнаваемост.

 

#Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »