Баровка! Гущерова се глези във Виена, спи в хотел за 10 бона на нощ

Баровка! Гущерова се глези във Виена, спи в хотел за 10 бона на нощ
A A+ A++ A

Светлата Гущерова избухна с торта от шоколад и гъши дроб в менюто, с което е отбелязала рождения си ден. С това се похвали самата тя, показвайки в социалните мрежи записи от луксозен ресторант във Виена, в който я е водил мъжът й Християн Гущеров. Миналия вторник русокосата Мис Плеймейт 2009 навърши 34 години, а празникът е бил отбелязан стилно и скъпо като в холивудски филм. Спала е в хотел, в който цената на нощувките може да мине 10 хиляди лева”.

Гордата госпожа се фръцка, че е остаряла с една година във Виена, а мъжът й я е водил на любимия й коледен базар там. Какво е купила от сергиите, към момента не е споделила, по пък с готовност показа как сервитьорът в един от най-луксозните ресторанти в австрийската столица компетентно обяснява на чист български език състава на тортата, с която се е черпила за празника. Рецептата била специално създадена за въпросния ресторант от неговия главен готвач. Най-долният пласт на лакомството бил от шоколад, приготвен със захар. Върху него имало парчета гъши дроб, обвити в слой от пастет от гъши дроб, чийто вкус, по думите на сервитьора, леко се различавал от този на парчетата. Върху този разкош бил монтиран пласт от кайсии, а най-отгоре – желе от сладко вино, пише „Уикенд”.

Гущерова се похвали и с хотелската стая, в която я е настанил мъжът й. 5-звездният хотел се намира в центъра на Виена, срещу сградата на операта, която е една от най-посещаваните в света. Нощувката в хотела по това време на годината върви над 1600 лева за обикновена стая, а за апартаментите с хубава гледка и тераса минава 10 000 лева. В цената е включена превъзходна закуска, с която Светлана също не пропусна да се похвали. На масата в стаята е имало кафе, плодове, риба и различни други лакомства, както и чаша шампанско.  

#светлана гущерова #Виена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай