Вода или вино? Какво пие Наум Шопов, преди да подкара колата?

Вода или вино? Какво пие Наум Шопов, преди да подкара колата?
A A+ A++ A

Вода или вино?, чудят се феновете на Наум Шопов от няколко дни, след като го видяха да надига чаша на тържество, а по-късно изправен до странно паркирания семеен автомобил. Дилемата възникна в края на миналата седмица, когато жена му Теа Минкова пубикува видеа в инстаграм и от двете събития, пише „Уикенд”.

Звездната двойка бе на вечеря с голяма компания, в която бе миската Славена Вътова, позната и като жури в „България търси талант”, както и семейните им приятели Даниел и Алекс Петканови. Теа Минкова показа всички във видео, както и мъжа си Наум, с когото имат дъщеря Амая. Актьорът, който изигра д-р Борис Тасев в сериала „Откраднат живот”, а скоро ще го видим като водещ на риалитито „Ергенът” по БиТи Ви, влезе в кадър, надигайки чаша.

Почитателите на двойката бистрият още и кой е паркирал така странно семейният автомобил. „Мише, слез да паркирам”, написа Теа към клипчето, в което се вижда, че вляво колата е на сантиметри от стената на гаража. Дали тя е шофирала и е приканила мъжа си да слезе, за да позиционира автомобила в гаража, или е било обратното, не се разбра. Така или иначе, видя се, че някой е трябвало да слезе, преди паркирането, в противен случай е щял да прескача седалките, за да излезе през вратата на шофьора.

Наред с темата дали Наум е шофирал след консумация на алкохол, се коментира и очевидно топлите отношения на актьора и жена му с Алекс и Даниел Петканови. Дълго време се говореше, че звездните двойки са се изпокарали. Слуховете тръгнаха, след като четиримата направиха рекламна агенция през 2018 г., но не след дълго най-неочаквано разтуриха общия си бизнес. Разбира се, инфлуенсърите, каквито са всички те, твърдяха, че драми и скандали нямало, даже запазили приятелство, но в светските среди продължи да се говори за смразените им отношения. И да е имало напрежение помежду им, явно вече е в миналото, защото звездните двойки демонстрираха взаимна обич на вечерята, за която се събраха в други приятели.

#Наум Шопов #алкохол #шофиране

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »