Софка като банкомат! Бълва коледен кеш за Гринго и Лоренцо!

Софка като банкомат! Бълва коледен кеш за Гринго и Лоренцо!
A A+ A++ A

Пари като коледен подарък ще даде Софи Маринова на най-близките си Лоренцо и Гринго. С тях те трябва да си купят каквото си харесат. Бюджетът за даровете е доста солиден и ще покрие всички прищевки на любимците на Софи.

Това разкри близък до семейството на Маринова. Ромската перла редовно прибягвала до този ход.

Софка искала най-близките й да са щастливи от подаръците си за Коледа. Затова смята, че като им даде пари, те могат да си купят мечтаното нещо. А не да им вземе подарък, на който няма да се зарадват чак толкова много.

Маринова не обичала да получава изненадващи подаръци. Затова за Коледа тя е дала своите желания на сина си Лоренцо и на мъжа си Гринго. И очаква да види точно тези неща под елхата на Рождество. Софка също така си подарявала сама подаръци покрай най-светлите празници.

"Разбира се, Гринго и Лоренцо ще й взимат и още нещо за изненада. Но е нещо малко и от сърце", споделя източник пред „България днес”.

Традиционно Софи ще събере родата по Коледа. Сбирката на голямото семейство на Маринова ще бъде в родното й Етрополе. В балканския град ромската перла има огромно жилище.

А на срещата ще присъстват всички най-близки на хитовата изпълнителка - родителите на Софка, Лоренцо, Гринго и близки роднини.

"За мен Коледа е семеен празник - разкрива Софка. - Винаги по това време от годината съм вкъщи. Ще се събера с родата", добави още Маринова.

#Софи Маринова #Гринго #Лоренцо #подаръци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"