Арестуваха Илиян Бабичката за кражбата на БМВ-то на Плевнелиев и Деси Банова

Арестуваха Илиян Бабичката за кражбата на БМВ-то на Плевнелиев и Деси Банова
A A+ A++ A

МВР разкри мъжете, откраднали джипа на Росен Плевнелиев в мол в София. Те са известни с прякорите си след имената Илиян Бабичката (на снимката по време на задържането), Владо Македонеца и Ивайло Фаската. И тримата са известни на МВР, като двама от тях са осъждани.

По време на операция на СДВР на Бъдни вечер са посетени едновременно три адреса на територията на гр. София и един в с. Микрево. Един от заподозрените за кражбата с прякор Бабичката е задържан. Повдигнато му е обвинение.

Другите двама  - Македонеца и Фаската, са обявени за общодържавно издирване с мярка "Принудително довеждане" по воденото в 06 РУ - СДВР досъдебно производство.

Обявен за издирване е и лек автомобил "Мерцедес А 140", който от проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че е ползван като "работен" при кражбата на джипа в мол в София.

Припомняме, че преди дни съпругата на президента Плевнелиев Деси Банова паркира в столичен МОЛ на Околовръстното, а малко по-късно чрез модерна техника БМВ Х5-ата, която струва около 200 000 лева, бе задигната, а случката обиколи медиите.

#Росен Плевнелиев #Деси Банова #кражба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »